E frumoasa si are succes la barbati, dar traieste o trauma din cauza fostului sot!: „Ne-a lovit pe mine si pe fiul meu”

Publicat: 04/06/2013 | 17:05
E frumoasa si are succes la barbati, dar traieste o trauma din cauza fostului sot!: „Ne-a lovit pe mine si pe fiul meu”

E mereu cu zambetul pe buze si n-ai zice ca are probleme in viata personala, insa cand vine vorba de fostul sot ii dispare sclipirea de pe fata. Vedeta este in scandal chiar si acum cu tatal fiului ei si spera ca lucrurile sa se rezolve cat mai repede.

Nelly Nastase are un baietel in varsta de 9 ani, insa pentru ca micutul sa-i fie alaturi s-a luptat prin tribunale cu fostul sot, care, in prezent, ii plateste o pensie alimentara, insa banii nu sunt suficienti, declara ea.

Nelly Nastase

Vedeta sustine ca fostul ei partener de viata are un comportament agresiv, iar cand ii viziteaza se poarta urat cu fiul lor. ” Nu poti acum sa vii si sa te porti frumos, iar apoi sa fii agresiv. Copilul meu i-a zis ca nu vrea sa mearga cu el, iar asta pentru ca au fost niste antecedente. I-a spus sa se schimbe, dar nu a avut cu cine sa vorbeasca. Sunt multe antecedente. A condus cu copilul in masina, insa dupa ce a consumat alcool. Au fost si cazuri in care a fost lovit peste fata de tatal lui. E un tata care vine o data la 8 luni sa-l vada si vrea sa-i impuna anumite lucruri. A fost agresiv de multe ori si fata de mine. Are o amenda penala si am multe certificate de la IML”, a declarat Nelly Nastase, la Povestiri Adevarate, de la Acasa TV.

Fostul sot al fotomodelului Nelly Nastase
Fostul sot al fotomodelului Nelly Nastase

Fostul manechin sustine ca tatal fiului ei nu-i trimite suficienti bani micutului, deoarece spune ca nu are venituri mari, insa Nelly spune ca adevarul e altul. „Un om care traieste la un nivel foarte mare imi spune ca nu are bani, dar conduce masini luxoase, plateste 700 de euro pentru un pranz. Pentru pensia alimentara  trebuie sa sun de nenumarate ori, sa trimit mailuri si se intampla sa nu plateasca cu lunile. Este o persoana care are un venit mare, dar pentru copil plateste o suma infima. Cam cat plateste el o masa la discoteca, cam atat”, a conchis Nelly.

Banner

L.C

Citește și...