E greu sa traiesti cu trei fete in casa, dar pentru asta merita! Care este cea mai mare multumire a lui Cristi Chivu!

Publicat: 03/10/2014 | 19:46
E greu sa traiesti cu trei fete in casa, dar pentru asta merita! Care este cea mai mare multumire a lui Cristi Chivu!

La fel ca si ceilalti parinti, Cristi Chivu si sotia lui, Adelina, au inceput scoala. Paparazzi SPY i-au surprins pe sotii Chivu in timp ce-si luat, foarte mandri, fetitele acasa!

Si-a luat foarte in serios rolul de tata de cand s-a intos in Romania si dupa ce s-a lasat de fotbal. Cristi Chivu a ales sa puna punct carierei sale sportive, la cei 33 de ani ai sai, astfel ca are destul timp sa petreaca cu familia.

Cum fotbalul de performanta i-a adus un venit substantial, fostul fotbalist s-a preocupat de educatia fetilor sale, inscriindu-le la o institutie de invatamant unde taxa de scolarizare este de 20.000 de euro pe an, de fiecare elev!

Tatal isi ajuta fiicele sa urce in masina
Tatal isi ajuta fiicele sa urce in masina

“Ne-a placut tot”

Paparazzi “Spy” l-au fotografiat tocmai in mijlocul “operatiunii”, gasindu-i pe Chivu si Adelina mai zambitori ca oricand!

Fetitele sunt incantate de institutia de top unde parintii le-au trimis ca sa invete primii pasi in viata. „A fost frumos, ne-a placut tot“, spune Anastasia, iar Adelina a confirmat spusele mezinei: „Le-a placut totul pentru ca la scoala este foarte frumos“.

fete adelina chivu

Operatiunea “scoala”

Mai mult, fotbalistul vrea sa nu rateze nici una din bucuriile simple ale vietii, asa ca a refuzat sa ceara ajutorului vreunui om de incredere, preferand sa-si insoteasca sotia la scoala, pentru a-si lua micile comori acasa!

Chivu se relaxeaza la o tigara
Chivu se relaxeaza la o tigara

CITESTE SI: Cristi Chivu da din CASA! Ce spune despre viata alaturi de sotia lui! „Nu am nicio putere de…”

Cristi Chivu este cel mai fericit barbat! Uite ce fetite frumoase are celebrul fotbalist

Prima luna de toamna a prins familia Chivu intr-o forma de invidiat, pentru ca toti patru tocmai se intorsesera dintr-o binemeritata vacanta. „Ne-am intors de curând din vacanta in care am fost impreuna cu sotia mea, Adelina, si cele doua fiice ale mele. A fost foarte bine, ne-am relaxat“ a spus fotbalistul in timp ce afisa o atitudine relaxata, tragand dintr-o tigara.

 

Mai multe fotografii si vedete surprinse in ipostaze incendiare, numai in revista SPY si pe www.spy.ro

(M.N.)
 

Citește și...