E oficial! A fost făcută publică data completă a nunţii lui Meghan Markle cu Prinţul Harry. Ce tradiţie regală încalcă cei doi în ziua cea mare

Publicat: 15/12/2017 | 16:46

La mai bine de o lună de când s-au logodit, reprezentanţii Palatul Kensington au dezvăluit ziua în care Meghan Markle va deveni soţia Prinţului Harry. Nunta regală va avea loc pe 19 mai anul viitor, la Castelul Windsor. Data în care cei doi se vor căsători a stârnit multă furie în Regatul Unit, anunţă jurnaliştii de la Daily Mail.

Citeşte şi: Meghan Markle, iubita Prinţului Harry, are sânge nobil. Este urmaşa Regelui Henry al VIII-lea

Revolta vine din partea suporterilor, pentru că pe 19 mai 2018 va avea loc finala Cupei Angliei. Se pare că perechea regală a ales această dată, deşi, Prinţul William este preşedintele Cupei Angliei şi, de obicei, prezintă faimosul trofeu câştigătorilor. De altfel, soţul lui Kate Middleton va fi cavaler de onoare la nunta fratelui său mai mic.

Iar asta nu e tot: tot din cauza zilei în care au ales să îşi unească destinele Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă o tradiţie regală. Şi asta pentru că 19 mai 2018 pică într-o zi de sâmbătă, când nu se obişnuieşte să se facă nunţi. De exemplu, Prinţul William s-a căsătorit cu Kate Middleton într-o zi de vineri, pe 29 aprilie 2011.

Meghan Markle (36 de ani) şi Prinţul Harry (33 de ani) se vor căsători în luna mai, anul viitor. Ceremonia va avea loc pe 19 mai 2018 la capela Saint George de la Castelul Windsor.

Citește și...