E OFICIAL! Afla cum iti poti cumpara prima masina cu bani de la Guvern!

Publicat: 07/10/2014 | 15:09
E OFICIAL! Afla cum iti poti cumpara prima masina cu bani de la Guvern!

Esti tanar si vrei o masina noua? Victor Ponta iti da cheile de la „Prima Masina”, program lansat oficial de catre Executivul de la Bucuresti.

Dupa succesul proiectului „Prima casa”, Guvernul Ponta vine cu un nou program, „Prima masina”, menit sa sprijine tinerii din Romania in achizitionarea unui automobil nou.

Plafonul programului este de 50.000 de lei + TVA, iar cu acesti bani tinerii cu varsta sub 35 de ani vor putea sa-si cumpere o masina noua, platind doar 5% avans si o rata foarte accesibila.

Se estimeaza ca zeci de mii de tineri vor beneficia in anii viitori de pe urma acestui program. Pana la sfarsitul anului, Guvernul Ponta se asteapta sa se vanda cel putin 5000 de masini noi prin acest program.

Victor Ponta

„Lansam programul «Prima Masina» pentru a facilita accesul la credite pentru tineri pentru achizitionarea de masini noi, cat mai putin poluante. Speram ca stimulam productia interna fara a o discrimina pe cea din restul UE. Vrem sa extindem acest tip de programe de sprijin si garantare si la «Prima casa pentru romanii din afara granitelor», pentru a-i sprijini pe cei care se intorc in tara”, a explicat premierul Victor Ponta.

De programul „Prima Masina” se pot bucura toti romanii, indiferent de varsta, cu diferenta ca cei care au peste 35 de ani vor plati un avans de 10% la contractare.

G.C.
 

Citește și...