E oficial! A fost fixat termenul procesului pe care băieţii Ilenei Ciuculete l-au intentat împotriva lui Cornel Galeş. Cei doi nu cred nici până în ziua de azi că regretata artistă a murit de Hepatita C

Publicat: 05/02/2018 | 08:28

Judecătoriei Sectorului 1 a fixat primul termen în procesul pe care cei doi băieţi ai Ilenei Ciuculete i l-au intentat, în septembrie 2017, lui Cornel Galeş, văduvul mamei lor. Mugurel şi Cristian Sfetcu l-au acţionat în judecată pentru a afla ce avere a lăsat în urmă regretate artistă, dar şi pentru a stabili în ce stare se afla cu exactitate Ileana Ciuculete înainte să se stingă din viaţă, pe 14 martie 2017.

Pe 22 februarie, cei trei se vor întâlni la judecătorie. Mugurel şi Cristian Sfetcu susţin că vor să ştie exact ce s-a întâmplat cu mama lor şi ce diagnostic a avut, deoarece informaţiile pe care le deţin sunt doar cele venite din partea lui Cornel Galeş. Mai mult, băieţeii Ilenei Ciuculete spun că dacă se adevereşte că artista nu le-a lăsat nimic, nu se vor supăra, dar vor neapărat să ştie ce s-a întâmplat cu ea. leana Ciuculete a murit la 64 de ani pe 14 martie. Artista suferea de hepatica C, ciroză galopantă şi cancer osos, potrivit spuselor lui Cornel Galeş. 

Mama şi fratele Ilenei Ciuculete vor să o dezgroape pe artistă 

Mama şi fratele artistei au răbufnit, după ce Cornel Galeş a făcut dezvăluiri cu privire la relaţia pe care o are cu şefa lui, blonda Viviana. De aici, au început să curgă o serie de acuzaţii extrem de grave. Fratele Ilenei, Aurel, susţine că blonda Vivi era în viaţa lui Cornel cu mulţi ani înainte de a deveni văduv şi că ar fi fost prezentă chiar şi la înmormântare. Printre şiroaie de lacrimi şi suspine, şi mama artistei l-a pus la colţ pe Cornel. Aceştia plănuiesc să o deshumeze pe Ileana Ciuculete şi s-o mute la Craiova.

Citește și...