E primul interviu dat de el după ani buni! Am aflat unde a ”dispărut” Radu de la O-Zone: ”Acum, mă ocup de…”

Publicat: 26/03/2017 | 00:00

Radu Sîrbu, fostul component al trupei O-Zone, este o prezenţă discretă în media, însă şi nu în industria muzicală. Artistul mai lansează din când în când câte o melodie, concentrându-şi atenţia asupra celor două iubiri: familia şi casa de producţie căreia i-a pus bazele după destrămarea trupei care a cucerit cu melodia ”Dragostea din tei” întreg mapamondul.

Foştii membri ai trupei ”O-Zone” – Dan Badea, Radu Sîrbu şi Arsenie Todiraş – par că au dispărut din industria muzicală, ceea ce nu-i chiar aşa.

Radu Sîrbu, împreună cu soţia lui, Ana
Radu Sîrbu, împreună cu soţia lui, Ana

Radu Sîrbu a revenit pe piaţa muzicală în urmă cu două săptămâni cu melodia ”Eşti doar O…”, care promite să devină unul dintre hiturile acestei primăveri.

Fostul component al trupei O-Zone a mărturisit că îşi concentrează atenţia asupra familiei şi a casei de producţie căreia i-a pus bazele în urmă cu 6 ani.

”Am realizat o casa de productie, am facut o groaza de colaborari ca producator si compozitor cu artisti din Romania, Moldova sau Russia,  am scris, produs, compus, trait si iubita alaturi de minunata mea sotie si cei trei copii senzationali cu care m-a binecuvantat Dumnezeu”, a declarat Radu Sîrbu, fostul component al trupei O-Zone, pentru Cancan.ro.

Radu Sîrbu este îndrăgostit nebuneşte de Ana, femeia care i-a dăruit 3 copii şi care-i stă alături de 16 ani. Artistul a mărturisit că secretul relaţiei lor este faptul că petrec destul de mult timp împreună şi au pasiuni comune: ”Sotia mea este din domeniu, fiind  artist compozitor si textier  ne petrecem foarte mult timp impreuna la studiou si ne sustinem reciproc. Cat despre copii, incercam sa le dedicam weekend-urile si serile pe care le petrecem la taclale si povesti, sa fim alaturi de ei cand au evenimente importante si sa le dam o educatie cat mai buna. Avem o viata impreuna si suntem  recunoscatori pentru aceasta binecuvantare.

Anastasia, Eva şi David - cei trei copii ai lui Radu Sîrbu
Anastasia, Eva şi David – cei trei copii ai lui Radu Sîrbu

Nu stiu daca exista un secret, sau daca ar exista as vrea sa-l striu si eu. Este vorba doar de iubire, iubire adevarata si multa rabdare si intelegere. Avem 3 copii frumosi deja 😀  David- regele casei care tocmai a implinit primul anisor, Eva-Maria – printesa,   care face in curand 4 anisori si Anastasia-Dalia care este o adevarata domnisoara  si implineste  la vara 12 ani.  Am fost binecuvantati cu trei copii minunati iar acum ne gandim sa gasim o casa mai mare si mai  incapatoare pentru o asemenea famile uriasa”.

Artistul a mărturisit că din când în când se mai vede cu foştii colegi de trupă Dan Badea şi Arsenie, alături de care deapănă amintiri frumoase din perioada în care formau o echipă: ”Suntem ok, vorbim cand e cazul, ne vedem si depanam amintiri cu drag”.

Radu Sîrbu mărturiseşte că revenirea în prima linie cu piesa ”Eşti doar O…” a fost pur şi simplu întâmplătoare: ”Am lansat o noua melodie, inca o melodie in limba romana care ma reprezinta si se mi se potriveste.  Nu a fost compusa neaparat pentru mine dar a vrut sa fie a mea şi aşa a ramas. Ştiu că mulţi compară stilul actual cu cel pe care-l aveam în O-zone, unii sunt nostalgici, unii critici, alţii încurajatori. Eu pot să spun că piesele unui artist reflectă maturitatea lui iar fiecare piesă are rostul şi timpul potrivit. Asta sunte eu in varianta solo…  dar trebuie sa recunosc ca ma bucur in continuare de succes si in  formula O-zone, care  in ultimii doi ani  a avut ceva realizari frumoase devenind singura piesa in limba romana care a fost inclusa în aplicaţia ”Just Dance 2017” pentru Play Station si Xbox si care are un  succes colosal atat in America cat si  în  toata lumea sau pentru ca a devenit coloana sonora a filmului francez Juste la fin du monde  care a luat Marele Premiu al Festivalului de la Cannes.  O-Zone nu  si-a incetat niciodata activitatea, chiar daca nu suntem prezenti fizic aceasta  formula an de an ne aduce realizari  cu care ne mandrim”.

Cântăreţul îşi propune să devină din ce în ce mai prezent pe piaţa muzicală şi mărturiseşte că are în plan lansarea unui album.

”Incerc sa ma impart intre calitatea de producator muzical si artist, iar de cele mai multe ori prima imi ocupa mai mult timp.  In fiecare luna sunt prezent pe piata muzicala ca producator si compozitor colaborand cu artisti ca Nico pentru care am produs/compus ultimul single Indestructibili, Dj Layla, Dima Trofim, Natalia Barbu, Dee-Dee, Sianna, Roxana Nemes,  Malina Tanase, Red Lyard, Leonid Rudenko, Ray Horton  sau  Loredana Groza  cu care am colaborat pentru doua piese de curand si multi altii.   Ca producator scot doua trei piese pe luna iar ca  artist solo reusesc  doar doua, trei piese pe an,  dar acum ca intentionezi sa scot un album intreg cu zecile de piese adunate pe parcursul anilor si sper sa-mi simtiti prezenta mai des”, a încheiat Radu Sîrbu şirul destăinuirilor.

Citește și...