E război între bărbaţii din viaţa Cristinei Spătar! Am intrat în posesia mesajelor trimise între soţ şi ”amant”!

Publicat: 10/07/2016 | 15:34

Soţul infidel al Cristinei Spătar a turbat de gelozie! După ce regina a avut o întâlnire, la hotel, cu tânărul afacerist Călin Donca, soţul acesteia a trecut la jigniri şi ameninţări. Presupusul “amant” a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Emisiunea CANCAN.RO, în care lămureşte situaţia dintre el şi Cristina Spătar. Ba mai mult, nu se fereşte să-i dea soţului infidel şi alte sfaturi  care ar putea să-l scoată mai rău din sărite.

De când a fost eliberat din puşcărie, soţul Cristinei şi-a luat toată libertatea de a face ce vrea cu viaţa lui sexuală. Cristina Spătar şi-a văzut soţul în repetate rânduri petrecând alături de domnişoare sexy. Deşi s-au ameninţat reciproc cu divorţul, niciunul n-a făcut încă primul pas. Săptămâna trecută, însă, cântăreaţa a făcut paşi spre hotelul în care a petrecut vreo trei ore alături de un tânăr chipeş! Călin Donca, un afacerist prosper din Braşov pasionat de maşini cum rar se văd pe străzile din România. După întâlnirea de la hotel, Călin ne-a declarat că este interesat de Cristina Spătar doar profesional, adăugând însă că aceasta merită mai mult din partea soţului ei. De aici, a început războiul.       
„De cât timp o cunosc pe Cristina, este un om minunat, a ajuns unde este datorită a ceea ce a făcut şi valorii care a adus-o în societate. Un om de asemenea valoare care stă lânga un om care jigneşte în felul în care m-a jignit pe mine, eu cred că merită mai mult. Întotdeauna când mă gândesc la relaţia lor, mă gândesc la relaţia pe care o am eu cu soţia mea şi nu m-aş putea vedea niciodată capabil să fac aşa ceva. Un bărbat adevărat are grijă de femeile din viaţa sa, de mamă, de soţie, de fiică. Eu sunt interesat de o relaţie profesională cu Cristina, nicidecum o relaţie intimă. Am o soţie cu care sunt de opt ani de zile, am doi copii frumoşi.”, spune Călin Donca.
 
Omul de afaceri a fost abordat de soţul Cristinei pe facebook, acolo unde i-a trimis mesaje de ameninţare şi jigniri. Călin a primit mesaje de ameninţare chiar şi în timpul filmării: „Tot tu mă insulţi? Stai liniştit, eu te voi distruge!”
„E aproape convins de faptul că între tine şi Cristina există ceva, de unde certitudinea asta? Este destul de simplu, când ai o portocală poţi să faci din ea suc de portocale, nu poţi să faci suc de grapefruit. În cazul domnului, în momentul în care mintea lui sunt doar legături sexuale crede că şi alţii au acelaşi lucru. Nu poate să dea ceea ce nu are. Dacă el crede că în lumea asta există relaţii bazate doar pe sex, după cum mi-a scris în acele mesaje, îmi pare rău pentru el. Din păcate, el crede că toţi bărbaţii din România au gânduri sexuale cu soţia lui. Îţi place Cristina Spătar ca femeie? Îmi place ca om, altfel nu m-aş fi asociat cu ea sa fac un bussines, să facem ceva împreună”, a declarat Călin Donca în emisiunea CANCAN.RO.
 
Pe lângă multiplele afaceri pe care le deţine, Călin Donca scrie cărţi cu citate motivaţionale pe care le distribuie gratuit. Este singurul lucru pe care Călin susţine că l-a împărţit cu Cristina.
„Ai ajutat-o pe Cristina doar cu citatele motivaţionale din cărţile scrise de tine sau ai ajutat-o şi financiar? Nu se pune în discuţie un ajutor financiar, eu am un business cu Cristina, nicidecum o relaţie de altă natură. Călin este o filă din povestea Cristinei Spătar? Asta trebuie s-o întrebaţi pe ea, personal mă consider partener de bussines.”, a mărturisit afaceristul braşovean.