E ultimul romantic in viata! Dovada ca dragostea nu imbatraneste niciodata! Ion Dichiseanu a redescoperit iubirea la 81 de ani

Publicat: 24/02/2015 | 00:25

Chiar daca are 81 de ani, Ion Dichiseanu nu si-a pierdut carisma. Zilele trecute, marele actor a fost fotografiat in compania unei doamne blonde, pe care a coplesit-o cu gesturi galante. Dichiseau si partenera lui au mers in in vizita la fiul acesteia.

Este considerat unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei, iar in tinerete a devenit celebru atat pentru talentul sau, dar si pentru faptul ca era iubit de sute de mii de femei, care il considerau cel mai frumos barbat din tara. Timpul a trecut, iar Ion Dichiseanu a ajuns la varsta de 81 de ani. Chiar daca nu mai este tanar, actorul si-a pastrat insa carisma, avand si acum nenumarate admiratoare.

Noua partenera a lui Ion Dichiseanu ii este actorului si sofer
Noua partenera a lui Ion Dichiseanu ii este actorului si sofer

Chiar daca este divortat de ani buni de mama fiicei sale, Simona Florescu, Ion Dichiseanu a fost mereu discret, atunci cand a venit vorba de viata sa personala. Tocmai de aceea, marele actor a fost extrem de rar vazut in compania unei femei. Zilele trecute, insa, tatal Ioanei Dichiseanu a fost surprins de paparazzii CANCAN.ro in ipostaze inedite.

 

A mers sa il cunoasca pe fiul partenerei sale!

 

Desi are 81 de ani, lui Ion Dichiseanu nu ii dai mai mult de 60
Desi are 81 de ani, lui Ion Dichiseanu nu ii dai mai mult de 60

Mai exact, alatuiri de o femeie trecuta cu putin de 50 de ani, aranjata si imbracata la patru ace, care a facut si pe soferul pentru indragitul actor. Cei doi au luat masa in oras, apoi s-au urcat in masina doamnei blonde, un bolid de lux, si au pornit spre o destinatie necunoscuta.

Galant, marele actor merge repede catre partenera lui, pentru a o ajuta sa tina florile
Galant, marele actor merge repede catre partenera lui, pentru a o ajuta sa tina florile

Pe drum, ei au oprit la florarie, de unde Ion Dichiseanu a luat un ghiveci de flori aranjate frumos. Destinatia finala? Un cartier rezidential. Extrem de elegant, maestrul a coborat primul din masina, apoi a mers imediat catre partenera sa, pentru a o ajuta sa tina ghiveciul.

Ion Dichiseanu este incantat sa il cunoasca pe fiul partenerei sale
Ion Dichiseanu este incantat sa il cunoasca pe fiul partenerei sale

La intrarea in bloc, cei doi au fost asteptati de un tanar, cel mai probabil fiul femeii, care parea extrem de incantat sa il cunoasca pe Ion Dichiseanu.

Tanarul ii invita pe cei doi in locuinta sa
Tanarul ii invita pe cei doi in locuinta sa

 Dupa ce au dat mana barbateste si au schimbat cateva cuvinte, tanarul, Ion Dichiseanu si partenera lui intrat in locuinta.

 

CITESTE SI:

Primele imagini cu noua iubita a lui Ion Dichiseanu! Cum arata partenera blonda a actorului, aleasa, pe modelul… fostei sotii!

Actorul Ion Dichiseanu, operat de urgenta, in urma unui accident! Vezi ce va fi nevoit sa faca pentru a se recupera

 

A fost casatorit cu Simona Florescu timp de 23 de ani!

 

Ion Dichiseanu (81 de ani) a cunoscut-o pe Simona Florescu pe cand avea 52 de ani, iar ea abia implinise varsta majoratului. Cei doi s-au casatorit repede, iar la scurt timp a venit pe lume singura lor fiica, Ioana, acum in varsta de 27 de ani.

simona florescu

Dupa un mariaj de 23 de ani, Simona si Ion Dichiseanu au divorţat in toamna anului 2009. Cei doi fosti soti au ramas in relatii foarte bune si au o comunicare eficienta.

 

Claudia Balan

Citește și...