E urmarita de un blestem in dragoste? Cum a dezamagit-o noul iubit pe Oana Zavoranu

Publicat: 02/10/2014 | 23:45
E urmarita de un blestem in dragoste? Cum a dezamagit-o noul iubit pe Oana Zavoranu

Parea ca si-a gasit linistea in bratele lui Alex, dar acum, totul s-a dus de rapa. Palestinianul are un copil dintr-o alta relatie, de care nimeni nu stia nimic pana acum. Oana sufera cumplit.

Atatea dezamagiri a trait in dragoste, incat pare ca este urmarita de un blestem care nu o lasa sa fie fericita. Oana Zavoranu sufera din nou, dupa ce a aflat un secret nebanuit din viata iubitului ei, Alex.

Oana, alaturi de Alex
Oana, alaturi de Alex

Palestinianul are un baiatel dintr-o relatie anterioara, de care nimeni nu a stiut nimic pana acum. Insa, secretul lui s-a aflat, iar vedeta a decis sa ia o pauza. Acesta a parasit casa unde a locuit cu ea pana acum, amenintand ca se sinucide.

CITESTE SI

CE NEBUNIE! Cum au raspuns cei doi barbati din viata Oanei Zavoranu la intrebarea: „Cand ati facut ultima oara dragoste cu ea?”

Fostul iubit al Oanei Zavoranu ii face praf pe pretendentii brunetei. „Nu cred ca i s-a uscat cerneala pe buletin”

Oana Zavoranu

In emisiunea mondena de la Kanal D, Alex a explicat ca de dragul Oanei a renuntat la custodia baiatului sau, stiind ca ea nu isi doreste copii. Marioara Zavoranu, mama Oanei, l-a criticat dur pentru aceasta mutare.

„A fost un copil nedorit de ambele parti. Numai individa l-a vrut, ca avea 30 de ani si voia un copil pentru ca afara nu e ca la noi, afara se dau bani daca esti mama monoparentala. Copilul are linie la numele tatalui, asa a vrut ea, nici macar nu m-a intrebat. Acum am renuntat eu la custodie, pentru ca stiu ca Oana nu isi doreste copii. Am facut-o pentru ca ea e marea mea dragoste”, a marturisit palestinianul.

Oana Zavoranu

O vrea inapoi cu orice pret

Chiar daca pentru moment Oana si Alex s-au despartit, acesta a marturisit ca este dispus sa faca orice pentru a o aduce inapoi pe vedeta. Palestinianul a explicat ca ea este marea lui iubire, asa ca nu poate renunta la ea cu niciun pret.

A.D.

 

Citește și...