Ea cu DOMINIC, el cu AHILE! ANTONIA şi VELEA şi-au împărţit copilaşii!

Publicat: 08/04/2016 | 00:00

Antonia şi Alex Velea formează un cuplu stabil, se înţeleg de minune şi se completează reciproc, mai ales când vine vorba de creşterea fiului lor Dominic, dar şi a câinelui, Ahile, care face parte din familia lor încă de la începutul acestui an.

Centrul existenţei lor este fiul acestora, Dominic, dar şi Ahile, câinele de care s-au ataşat foarte mult şi de care au foarte mare grijă.

Antonia şi Alex Velea au fost fotografiaţi de CANCAN.ro şi a stat de vorbă cu cei doi iubiţi, în faţa scării unde locuiesc, care veneau de la studio, fiecare îşi ţinea în braţe copilaşul, Antonia pe Dominic, iar Velea pe Ahile.

Antonia şi Velea, îşi împart, pe lângă activităţile zilnice, şi copilaşii.
Antonia şi Velea, îşi împart, pe lângă activităţile zilnice, şi copilaşii.

Dominic era foarte obosit, aproape că adormea în braţele mamei sale. Cei doi artişti erau binedispuşi, cântăreţul  ne-a dezvăluit şi numele tatălui lui Ahile, având un nume amuzant, Peleus.

Întrebaţi de paparazzii noştri de unde vin, Velea , cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, ne-a mărturisit că vin de la studio, unde i-ar fi făcut o piesă lui Ahile şi un ‘’gingle’’ lui Dominic.

Ca o familie perfectă ce formează, Velea şi Antonia se completează unul pe celălalt şi se implică amândoi în aceeşi măsură în creşterea micuţului Dominic, mai nou şi a câinelui.

Alex Velea şi Antonia intenţionează să se căsătorească

Despre căsătorie, ce ştim sigur este că Antonia cu siguranţă va spune da când va fi cerută realmente de soţie de Alex Velea, mai ales că ei deja sunt ca şi căsătoriţi. Locuiesc împreună, au un copil pe nume Dominic şi se declară mai fericiţi ca oricând. Ce-i drept, asta se vede şi pe faţa lor, pentru că atunci când îţi întâlneşti sufletul pereche cu siguranţă nu te mai sperie nimic, iar cei doi strălucesc la propriu de când formează un cuplu.

 

 

Citește și...