Ea e noua bombă-sexy de la Dinamo. Fiul celebrului Rivaldo şi-a scos soţia în oraş, iar noi avem imaginile!

Publicat: 12/02/2017 | 00:08

Rivaldinho este cel mai în vogă transfer al lui Dinamo din această iarnă. Fiu al celebrului Rivaldo, care a evoluat în trecut la nume mari din fotbalul mondial precum FC Barcelona şi AC Milan, brazilianul de numai 21 de ani joacă pe postul de atacant. Antrenorul "câinilor", Ioan Andone, managerul general Adrian Mutu, care a şi contribuit decisiv la aducerea brazilianului, finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi fanii lui Dinamo îşi pun mari speranţe în fiul lui Rivaldo şi aşteaptă de la acesta un număr mare de goluri. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Cu toate că are numai 21 de ani, Rivaldinho este deja căsătorit cu o frumoasă braziliancă, Gabriela. Aceasta l-a şi însoţit pe soţul ei în ţara noastră, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, filmându-i pe cei doi în timp ce au ieşit în oraş.

Rivaldinho şi Gabriela au luat masa împreună cu doi prieteni la un restaurant dintr-un mall bucureştean, apoi s-au plimbat în interiorul centrului comercial, fiind foarte binedispuşi. Cei doi au zâmbit în permanenţă, atât la masă, cât şi în timpul plimbării, semn că şederea în România le prieşte.

Gabriela demonstrează în imaginile pe care vi le oferim în exclusivitate că este foarte frumoasă şi, cu siguranţă, poate fi inclusă, după venirea lui Rivaldinho la Dinamo, printre cele mai sexy soţii ale jucătorilor din Liga I.

Rivaldinho şi soţia lui, Gabriela, au fost foarte binedispuşi la mall, zâmbind în permanenţă
Rivaldinho şi soţia lui, Gabriela, au fost foarte binedispuşi la mall, zâmbind în permanenţă

Rivaldinho şi Gabriela s-au căsătorit anul trecut şi au avut parte de o nuntă ca în poveşti. Se vede că Rivaldo, tatăl celebru al lui Rivaldinho, nu s-a zgârcit deloc şi a scos din buzunar oricât a trebuit pentru ca fiul său şi soţia acestuia să aibă o amintire de neuitat din această zi. Totul a fost fastuos şi plin de bun-gust, iar ţinutele mirilor au ieşit în evidenţă prin eleganţă.

Rivaldinho va purta numărul 9 la Dinamo, cel specific vârfurilor autentice, iar acest lucru reprezintă, cu siguranţă, o onoare pentru tânărul brazilian. Din fericire pentru el tricoul era vacant deoarece fostul purtător al său, Dorin Rotariu, s-a transferat la clubul belgian FC Brugges. Totuşi, odată cu acest tricou vine, aşa cum a remarcat şi Marius Niculae, zis „Săgeată”, care a jucat şi el în trecut cu „numărul 9” pe spate la Dinamo, şi o mare responsabilitate: brazilianul e obligat să marcheze goluri! „Rivaldinho trebuie să demonstreze că merită acel număr 9 pe care-l va purta. Cum spunea Cornel Dinu: «E uşor să iei tricoul, mai greu e să-l ţii pe tine, să-l păstrezi!». Trebuie să tragă cu dinţii. Dinamo a dat cei mai mulţi golgheteri din România, e o statistică, nu sunt vorbe mari. Brazilianul să marcheze goluri, să-l vedem la treabă!”, a declarat Marius Niculae pentru GSP.

Într-un clip care circulă pe YouTube cu Rivaldinho, brazilianul dă dovadă de talent şi de rapiditate, dar rămâne de văzut cum va reuşi să se integreze la Dinamo şi dacă va reuşi să marcheze multe goluri, lucru pe care îl aşteaptă de la el toţi cei care ţin cu Dinamo. 

Citește și...