EA este iubita lui Mihai Traistariu! “Nu vreau sa vorbesc despre asta ca mananc bataie acasa!”

Publicat: 02/03/2015 | 18:34

De mai multe ori in jungla, Mihai Traistariu s-a ferit sa faca sau sa spuna anumite lucruri de teama sa nu se supere prietena lui. Cu toate ca a pomenit-o de cateva ori, cantaretul se fereste sa vorbeasca pe indelete despre relatia sa.

Mihai Traistariu isi cunoaste prietena de ani buni. 7, 8 sau 9 la numar, nimeni nu stie pentru ca nici macar el nu poate sa faca lumina in aceasta situatie. Dupa ce in presa a aparut informatia ca sunt impreuna de 3 ani, cantaretul a rectificat spunand ca sunt de fapt 5… sau 6…

Mihai Traistariu

Mihai Traistariu

“Suntem de vreo 5 ani impreuna, aproape 6! Eu am convenit cu ea ca nu mai apare. Am avut de doua ori o relatie. Acum 7-8 ani, s-a intrerupt apoi, dupa care ne-am impacat la vreo doi ani, timp in care fiecare a avut alt iubit, iubita!”, a explicat cantaretul in emisiunea “La Maruta”.

Mihai si Ioana se cunosc de 11 ani
Mihai si Ioana se cunosc de 11 ani

Mihai Traistariu

I-a scris din jungla

Mihai si Ioana nu au fost impreuna de Dragobete, insa cantaretul i-a trimis o scrisoare iubitei sale. Cu toate acestea, artistul nu a insistat asupra acestui subiect pe motiv ca “isi ia bataie acasa”.

Mihai Traistariu

„Am avut scrisoare de Dragobete in jungla, nu ati vazut ca noi am dat fiecare scrisoare catre cineva. Eu nu vreau sa vorbesc despre relatie ca nu vreau, altfel mananc bataie acasa!”, a mai spus Traistariu.

R.O.

Citește și...