Ea este prima prezentatoare TV din Buzau! Sotia lui Razvan Fodor si-a implinit visul, dar nu a scapat de „intepaturile” sotului ei

Publicat: 26/03/2014 | 00:23

Din 24 martie, Irina Fodor a devenit colega lui Cabral, prezentand impreuna "Povestiri de noapte". Cand a aflat vestea, Razvan Fodor a avut o remarca ce o va urmari pe viata pe sotia lui. CANCAN.ro iti dezvaluie ce "porecla" a primit vedeta.

Prezenta la gala Premiilor Gopo, Irina Fodor a acordat primul interviu in calitate de prezentatoare TV. Aceasta ne-a dezvaluit si reactia fabuloasa a sotului ei cand a aflat ca a luat proba pentru emisiune. Replica pe care i-a dat-o el, in gluma, o va urmari de acum toata viata.

Irina Fodor se considera prea uscatica si este hotarata sa mai puna pe ea ceva
Irina Fodor se considera prea uscatica si este hotarata sa mai puna pe ea ceva „carnita”

„Am avut foarte multe emotii la casting. Cand am fost anuntata ca am luat, a fost ca un val. In ziua cand am luat proba, am tot incercat sa dam unul de altul, dar nu am reusit. Pana la urma i-am dat mesaj si i-am zis ca sunt prezentatoare cu finul. Mi-a trimis mesaj ca e foarte fericit ca sunt prima prezentatoare din Buzau”, a marturisit bruneta, pentru CANCAN.ro.

Irina si Razvan Fodor in ziua nuntii sursa: PRO TV
Irina si Razvan Fodor in ziua nuntii sursa: PRO TV

CITESTE SI

Momentul adevarului! Irina Fodor dezvaluie care a fost momentul in care a stiut ca se va casatori cu Razvan!

Sotia lui Razvan Fodor lucreaza ca reporter la Acasa TV: „A avut pile”

Va vine sa credeti ca e mama unui copil de trei ani? Uite ce fund apetisant are sotia lui Razvan Fodor, imbracata in colanti!

Irina a recunoscut, insa, ca nu a fost deranjata de remarca sotului ei, aceasta fiind partial adevarata. Inca din adolescenta, vedeta si-a dorit foarte mult sa lucreze in televiziune, iar emisiunea pe care o prezinta e ca un vis implinit.

Cum a aflat ca sotia lui va fi prezentatoare TV, Razvan Fodor i-a dat imediat o
Cum a aflat ca sotia lui va fi prezentatoare TV, Razvan Fodor i-a dat imediat o „porecla” sursa: PRO TV

„El stie ca asta mi-am dorit, pentru asta am facut o facultate. Eu sunt din Buzau si asta mi-am dorit sa ajung aici. Tata voiam sa fac Medicina, iar mama Dreptul. Eu nu imi doream nici una dintre astea doua. Am dat si la Litere ca am zis ca macar o profesoara sa fiu, dar am dat examen la Jurnalism fara sa le spun. Imi doream foarte mult sa fac parte dintr-o redactie. Imi doream sa lucrez in presa, in televiziune”, ne-a spus aceasta.

Din 24 martie, Irina Fodor prezinta
Din 24 martie, Irina Fodor prezinta „Povestiri de Noapte”, alaturi de Cabral

A primit sfaturi de la Cabral

Cabral si Andreea Ibacka sunt finii de cununie ai sotilor Fodor, asa ca era firesc ca prezentatorul TV sa o ajute pe Irina in noua ei „misiune”. Timp de mai bine de doua saptamani, aceasta i-a explicat pas cu pas ce inseamna o emisiune in direct si i-a vandut toate secretele lui. Sfaturile primite de la Cabral au ajutat-o foarte mult pe Irina, insa, aceasta nu era deloc o incepatoare, pentru ca are deja o experienta in media, lucrand ca reporter la Acasa TV.

Aiana Dinu
 

Citește și...