Ea este SOTIA unui fotbalist de la Steaua si are o metoda SECRETA sa-l linisteasca pe sotul ei inainte de derbyul cu Dinamo!

Publicat: 28/02/2014 | 16:41

Stelistul Fernando Varela traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Andreia, care este mama a trei copii. Ca un baiat de casa si un tata model, Varela nu iese prin cluburi cum fac majoritatea fotbalistilor.

Are insa o metoda secreta de a se relaxa: cutreiera magazinele din Mall Baneasa impreuna cu sotia.

Varela s-a impus ca titular de baza in echipa Stelei. Adus in septembrie 2013, potughezul este un fundas de mare valoare si chiar a reusit sa inscrie pana acum 3 goluri extrem de pretioase pentru echipa sa.

Jucatorul se pregateste pentru unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului: derbyul cu Dinamo de sambata.

Varela nu a pierdut mult timp in mall
Varela nu a pierdut mult timp in mall

Cu doar cateva zile inaintea derbyului de sambata, Varela a fost surprins de paparazzi CANCAN.RO in timp ce se plimba in mall impreuna cu sotia si cel mai mic dintre copiii lor.

varela

Varela si-a ajutat sotia si a impins si el caruciorul, cand Andreia l-a luat in brate pe cel mic.

varela

Cei doi nu au pierdut mult timp in mall. Au vizitat cateva magazine si nu au cumparat nimic. Apoi au coborat in parcare, au impachetat caruciorul si au plecat.

varela

 
Cine e Fernando Varela?

Fernando Lopes Varela Santos s-a nascut in 26 noiembrie 1987 in Cascais, Portugalia. Varela a inceput sa joace profesional cu HG Estoril Praia, in a doua divizie portugheza, fiind imprumutat la umil UD Rio Maior intr-un singur sezon.

In ianuarie 2009, s-a mutat la CD Trofense, astfel cum a fost clubul de nord juca pentru prima data in zbor de sus, in timpul sezonului, el a reusit sa apara cu regularitate, dar clubul a fost retrogradat.

In vara anului 2011, dupa doua diviziuni suplimentare de doua sezoane cu Trofense, Varela a semnat pentru CD Feirense, a revenit la nivelul de sus, dupa o absenta de 2 ani.
In 29 mai 2012, Varela a semnat un contract pe trei ani cu FC Vaslui.

A petrecut aici tot sezonul 2012-2013 si cateva etape din sezonul 2013-2014. Datorita performantelor pe care le-a realizat la Vaslui, a reusit sa intre in atentia campioanei-entitre Steaua, cu care a semnat un contract la 2 septembrie 2013.
 
D.C.

Citește și...