EA este studenta decedata in urma accidentului aviatic! Uite cat de frumoasa era! Avea doar 23 de ani cand a murit

Publicat: 21/01/2014 | 14:05
EA este studenta decedata in urma accidentului aviatic! Uite cat de frumoasa era! Avea doar 23 de ani cand a murit

Fata care a murit in urma prabusirii avionului pilotat de Adrian Iovan, avea 23 de ani si era ofiter student la Institutul Medico-Militar din Bucuresti, si, conform MApN, facea practica la Spitalul Fundeni.

Aurelia Ion
Aurelia Ion

Tanata a murit luni, in urma accidentului aviatic ce a avut loc in Pasul Ursoaia, judetul Cluj.

____

Ultima conversatie a lui Adrian Iovan! Cu cine a vorbit pilotul inainte de prabusirea avionului

SANGE, FOC si DISPERARE! Cum a murit Adrian Iovan. Vezi primele imagini de la locul tragediei!

____

Aurelia Ion era o studenta extrem de constiincioasa si de apreciata de profesorii sai, motiv pentru care i-a fost permis sa plece la Oradea pentru o recoltare de organe, alaturi de ceilalti medici.

Aurelia Ion
Aurelia Ion

Fata a murit dupa ce avionul s-a prabusit!

Pilotul Adrian Iovan şi o student şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul.

La bord se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, Aurelia Ion şi doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

Pilotul Adrian Iovan a fost găsit încarcerat, iar studenta era în stop cardio-respirator, cu hipotermie severă, nemaiputând fi salvată.

Toate cele cinci persoane rănite în accidentul aviatic, care au suferit multiple fracturi şi traumatisme, sunt conştiente şi au fost internate la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, ultimii doi răniţi fiind aduşi la UPU Cluj marţi dimineaţă, în jurul orei 4.30.

Sursa: stirileprotv.ro

A.P

Citește și...