Ei erau “greii” Bucurestiului acum 20 de ani! Uite cum se distrau la lautari Becali, Gheara, Andone, Balaci si Ogica!

Publicat: 05/02/2014 | 20:02
Ei erau “greii” Bucurestiului acum 20 de ani! Uite cum se distrau la lautari Becali, Gheara, Andone, Balaci si Ogica!

Sunt faimosi acum, dar la fel erau si in urma cu 20 de ani, atunci cand numele lor deschideau orice usa, iar cei mai tari lautari din Bucuresti abia ii asteptau pentru ca stiau ca este rost de banuti frumosi.

CANCAN.ro prezinta imagini de colectie cu Victor Becali, Nicu Gheara, Gica Craioveanu, Ioan Andone, Ilie Balaci, Costica Stefanescu, Augustin Oneata  si Stelian Ogica realizate in urma cu 20 de ani, atunci cand acestia dadeau tonul distractiei in cele mai renumite localuri din Capitala.

Fotografie realizata in urma cu 20 de ani
Fotografie realizata in urma cu 20 de ani

“Spaima Loteriei” spune ca nu va uita niciodata acele vremuri, si ca in acea perioada s-a distrat cel mai bine.

Victor Becali este inchis la Penitenciarul Poarta Alba
Victor Becali este inchis la Penitenciarul Poarta Alba

Eram cel mai mic dintre ei, insa eram baiat de caracter si m-au bagat si pe  mine in grupul lor. Nicu Gheara si Victor Becali erau de fiecare data sufletul petrecerii si dadeau startul distractiei.  Mergeam la cele mai bune localuri din Bucuresti si consumam tot ce era mai bun, noi eram mana cereasca pentru ospatari”, a declarat Stelian Ogica pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI..Stelian Ogica a luat o decizie radicala.

Bacsis gras

Ogica era cel mai tanar din grupul respectiv
Ogica era cel mai tanar din grupul respectiv

“Spaima Loteriei” spune ca la final, atunci cand ospatarii aduceau nota de plata, aceasta era destul de mare,  insa se achita pe loc, iar ospatarul primea un bacsis gras.

Eu fiind cel mai mic nu aveam de unde sa am banii lui Becali, Gheara, Andone, Balaci  si restul, asa ca de regula nu ma aruncam sa comand mai mult decat imi puteam permite. Insa fiecare dadea la nota cat avea, in functie de posibilitati”, afirma Ogica.

Lui Nicu Gheara i s-a mai
Lui Nicu Gheara i s-a mai „rarit” parul in decursul anilor

El mai declara ca de regula se mergea la restaurante in care cantau lautarii, insa aceia adevarati.
Preferam muzica lautareasca adevarata, nu manele, desi nu am nimic impotriva lor. Si lui Victor Becali ii placeau lautarii adevarati, dar si la restul lumii, iar muzicantii plecau cu buzunarele pline dupa ce cantau la masa noastra. La petreceri venea si Gigi Becali”, spune „Spaima Loteriei”

Distractie cu balerine

Gica Craioveanu a pus ghetele in cui
Gica Craioveanu a pus ghetele in cui

“Greilor” Bucurestiului le placea sa asiste si la programe artistice sustinute si de balerine, iar acestea erau recompensate pe masura.
Se rugau balerinele sa fim prezenti la spectacol pentru ca stiau ca nu vor pleca acasa cu mana goala. Faceau un program artistic ca la carte, coregrafie, tot ce trebuie, erau profesioniste, iar noua ne placea asta. Si erau recompensate pe masura”, a mai povestit “Spaima Loteriei”.

Ioan Andone va ramane un nume in fotbal
Ioan Andone va ramane un nume in fotbal

El afirma ca nu a vazut pe cineva  din grupul lui care era casatorit sa-si faca de cap cu vreo femeie sau sa ia vreo balerina la finalul programului.
Cei care nu aveau obligatii, pe care nu-i astepta sotia acasa se distrau cu femei frumoase, este normal. Nu dau nume, nu ar fi frumos”. 

„Mergeam la cele mai bune localuri din Bucuresti”(Stelian Ogica)

B.G.