El este cel mai fericit pensionar din Romania! Castiga o suma FABULOASA: „Ma doare in palarie ca sunt pensionar”

Publicat: 02/04/2014 | 07:25
El este cel mai fericit pensionar din Romania! Castiga o suma FABULOASA: „Ma doare in palarie ca sunt pensionar”

Dumitru Dragomir va fi unul dintre putinii pensionari din Romania fericiti. Fostul sef al LPF va incasa o pensie substantiala.

Zilele trecute, Dumitru Dragomir a mers la LPF pentru a-si lua actele necesare dosarului de pensionare. Dupa aproape o jumatate de secol de munca, omul care a condus Liga Profesionista de Fotbal spune ca a venit timpul sa se odihneasca.

„A sosit si momentul asta, mai, copii. Dupa 47 de ani de munca, am si eu dreptul sa ies la pensie, nu?! Am muncit toata viata mea, am muncit de mic. Nu sunt nici suparat si nici fericit ca ies la pensie. Ma doare in palarie ca sunt pensionar”, a spus Dragomir in ziarul Ring.
_________________
Citeste si
Walter Zenga si-a luat o TEAPA de zile mari in Romania: „Lucreaza intr-un salon erotic specializat in practici sado-maso”

Exista viata si dupa Liga! Ce face cu adevarat Mitica Dragomir dupa ce a plecat de la Liga: „Muncesc cate 16 ore pe zi si…”
_________________

Pensie de 7000 de euro pe luna

pensionar

Dragomir a avut un salariu de 15.000 de euro net, iar asta ii va da mari bucurii. Va avea o pensie de aproximativ 7000 de euro pe luna: 4000 reprezentant o renta viagera de la FRF, iar restul vor fi asigurati de sistemul public de pensii.
„O sa am pensie mare, domnule! Salariul meu la Liga Profesionista de Fotbal a fost de 15.000 de euro, bani in mana. Eu toata viata am fost presedinte: ba de club, ba la liga. Am muncit si am meritat ultimul leut pe care l-am incasat. Voi fi un pensionar cu bani pentru ca o sa am o pensie frumoasa si, in plus, am si o renta viagera de la federatie. Am muncit o viata intreaga si acum e timpul sa ma mai si odihnesc”, a mai spus Dragomir.

Dupa 17 ani in care a fost sef la LPF, Dragomir a plecat, insa nu cu mana goala. A primit 10 salarii compensatorii, adica 15.000 de euro.

D.C.
 

Citește și...