El este jandarmul-erou de la Mehedinţi. A fost operat pe creier, iar acum şi-a vizitat colegii să le mulţumescă pentru sprijin

Publicat: 22/05/2019 | 16:52

Au trecut aproape doi ani de când Cosmin Andrei, tânărul jandarm din Mehedinţi pentru care s-au mobilizat mii de oameni, a suferit mai multe operații, iar miercuri şi-a vizitat colegii.

„Deși se află încă în proces de recuperare, el ne-a făcut astăzi (miercuri, n.r.) o vizită la unitate. Reîntâlnirea cu foștii colegi a produs emoție pentru toți. Ne-am amintit de solidaritatea de care au dat dovadă oamenii atunci când a avut nevoie de sprijin și de cum ne-am mobilizat cu toții pentru a-l susține, în primul rând moral, apoi financiar. A fost o întâlnire care ne-a arătat încă o dată care sunt lucrurile importante în viață: să fii sănătos și să ai prieteni adevărați. Cosmin este optimist și luptă în continuare să se facă bine. El rămâne pentru noi, un erou”, au postat colegii jandarmului pe pagina de socializare.

Șansă la viață

Tânărul jandarm Cosmin Andrei a primit în 2017 o nouă şansă la viaţă: banii de care avea nevoie pentru intervenţia pe creier  – 60.000 de euro – au fost adunaţi. Un om de afaceri a donat atunci 40.000 de euro, iar colegii lui Cosmin s-au mobilizat şi au reuşit să facă rost de restul de 20.000 de euro, în doar două zile. (VEZI AICI DETALII)

Citește și...