MAI are o şansă la viaţă! Jandarmul Cosmin Andrei va fi operat pe creier după ce un om de afaceri din Turnu Severin i-a plătit operaţia!

Publicat: 12/06/2017 | 16:45
MAI are o şansă la viaţă! Jandarmul Cosmin Andrei va fi operat pe creier după ce un om de afaceri din Turnu Severin i-a plătit operaţia!

Şansele pentru salvarea jandarmului Cosmin Andrei, care la 23 de ani are nevoie de o operaţie urgentă pe creier, au crescut mult, după ce un om de afaceri din Severin a donat restul de bani necesari pentru operaţia tânărului.

Jandarmii, dar şi colegii de la celelalte structuri MAI s-au mobilizat zilele acestea şi au strâns peste 1 miliard lei vechi pentru achitarea costului operaţiei pe creier. Severinenii, dar şi multe firme din oraş au răspuns apelului lansat de jandarmi şi au donat diverse sume de bani, însă suma nu este suficientă, fiind necesari 60.000 de euro. Omul de afaceri severinean Tănase Stângă s-a oferit să achite diferenţa necesară şi în cursul zilei de luni va vira banii în contul deschis pe numele mamei jandarmului. „Fiind un copil tânăr are dreptul la viaţă, sunt tatăl a doi copii, ştiu ce înseamnă durerea”, ne-a declarat Tănase Stângă, pentru Adevărul. Prietenii omului de afaceri spun că acesta nu este la primul gest de acest fel.

În urmă cu câteva zile lui Cosmin Andrei (23 de ani) i s-a făcut rău brusc şi a leşinat, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni unde, în urma unei angiograme, medicii au pus diagnosticul de anevrism cerebral (dilataţie anormală a arterelor cerebrale) şi au spus că are nevoie urgentă de o operaţie pe creier pentru a trăi. El va fi operat marţi la clinica Medlife din Capitală

Contul pentru donaţii : RO10BPOS26006943641RON07, deschis la BANK POST, pe numele mamei sale, Andrei Constanţa.

Citește și...