El este polițistul motociclist ucis în accidentul de pe DN 71. Manuel Ungureanu avea doi copii, cel mai mic de doi ani

Autor: Maya Radu
Publicat: 20/07/2018 | 12:02

Colegii polițistului motociclist Manuel Ungureanu, care și-a pierdut viața, vineri, într-un cumplit accident, pe DN 71, au transmis condoleanțe familiei îndoliate. (Reduceri mari la jocuri PC)  Agentul, în vârstă de 40 de ani, era căsătorit și avea doi copii, cel mai mic de doi ani.

„Inspectoratul de Poliţie Județean Dâmboviţa adresează sincere condoleanțe și profundă compasiune familiei îndurerate a colegului nostru, agent șef adjunct de poliție Manuel Ungureanu, din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița, plecat prea devreme dintre noi.

În această dimineață, colegul nostru a decedat în urma unui tragic accident de circulație produs pe DN 71, în afara localității Ilfoveni. 

Polițiștii dâmbovițeni își exprimă recunoștința și respectul pentru cel care a slujit cu fervoare legea şi comunitatea, timp de 13 ani”, este mesajul colegilor polițistului. (Promotiile zilei la monitoare

Pasionat de motoare, Manuel Ungureanu era căsătorit, avea doi copii, cel mai mic de doar doi ani. Era polițist la rutieră și locuia în Mircea Vodă. Lucra de 13 ani în poliție, timp în care a schimbat mai multe posturi. Obișnuia să mergă la muncă cu motocicleta.

Tatăl polițistului spune că fiul său era foarte prudent

Manuel a schimbat, de-a lungul timpului, mai multe  modele de motocicletă. Tatăl lui susține că era foarte prudent, că lucrase pe motocicletă și în poliție și că nu a avut incidente. De dimineață, a plecat tot cu motocicleta din Mircea Vodă, iar accidentul s-a produs după doar câțiva kilometri de casa lui. Colegii polițistului sunt șocați. Îl așteptau, ca de obicei, la muncă, dar când au fost anunțați de accident și au văzut victima nu le-a venit să creadă. Rănile suferite au fost mortale. După impact, polițistului i-a sărit casca și s-a lovit la cap. (VEZI ȘI: DOI ADOLESCENȚI AU MURIT ÎN TIMP CE FĂCEAU LIVE PE FACEBOOK)

Șoferul care l-a lovit ar fi circulat pe contrasens

Accidentul cumplit s-a petrecut pe DN71, în localitatea dâmbovițeană Ilfoveni. Manuel Ungureanu, polițist în cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița a decedat pe loc după ce motocicleta pe care se deplasa la locul de muncă a fost izbită în plin de o mașină. Șoferul autoturismului, un bărbat de 37 de ani din Bucșani se pare că a condus pe contrasens și l-a lovit puternic pe motociclist.
Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și...