El este primarul din Dâmbovița care s-a autodeclarat cetățean de onoare. Ion Leonard Dicu a și lăcrimat pe parcursul ceremoniei

Autor: Maya Radu
Publicat: 23/07/2018 | 11:43

Un primar din Dâmbovița a devenit vedetă după ce a reușit culmea paradoxului. Și-a înmânat singur titlul de cetățean de onoare al localității Pietroșita. (Reduceri mari la jocuri PC)

Ion Leonard Dicu, în vârstă de 44 de ani, a făcut gestul chiar de Zilele Comunei. Momentul penibil a devenit viral. Primarul emoționat a și lăcrimat în timpul ceremoniei. Promotiile zilei la monitoare

La baza titlului stă referatul viceprimarului

Primarul dâmbovițean a mai înmânat alte câteva decorații. La baza titlului de cetățean de onoare pe care, practic, și l-a „autoînmânat”, stă un referat al viceprimarului cu meritele edilului. (VEZI ȘI: CUM L-AU „UNS” PE PATRIARHUL DANIEL „CETATEAN DE ONOARE” DUPA „COLECTIV”)

UPDATE. Cum explică primarul gestul de a se autodecora

„Eu sunt la al 5-lea mandat, iar în şedinţa din aprilie, la propunerea viceprimarului, Consiliul Local a votat în unanimitate proiectul, atât consilierii PNL, cât şi cei PSD. Este o plachetă onorifică. Nu implică niciun fel de foloase. Este o manipulare toxică ideea că mi-am acordat-o singur. Este un regulament tip, aprobat de Consiliul Local. Este o distincţie pentru ce am făcut în această localitate în ultimii ani. Placheta a fost înmânată de domnul vice. Am respectat legea şi hotărârile în vigoare. Propunerea a fost dusă la Prefectură şi aprobată. Sigur că au fost lacrimi de emoţie. De cinci ani nu s-au mai ţinut Zilele comunei”, a transmis primarul pentru adevarul.ro.

Citește și...