El este romanul cu cel mai mare salariu din lume! O sa zici ca viata e nedreapta cand o sa afli CAT CASTIGA

Publicat: 11/06/2014 | 13:03
El este romanul cu cel mai mare salariu din lume! O sa zici ca viata e nedreapta cand o sa afli CAT CASTIGA

Calin Rovinescu, seful campaniei Air Canada, este romanul cu cel mai mare salariu din lume, reusind sa incasese in 2013 fabuloasa suma de 1.400.000 de dolari, numai din salariul sau de CEO al faimoasei companii aeriene din "tara artarului".
 

Ca presedinte al IATA, Rovinescu va reprezenta interesele a 240 de companii din intreaga lume, cele mai mari din domeniu!
In varsta de 58 de ani, compatriotul nostru a fost ales la inceputul lunii iunie in functia de presedinte al International Air Transport Association, in cadrul summit-ului mondial al transportului aerian de la Doha, desfasurat la inceputul lunii iunie.

Bonusurile de final de an 2013, primite de Calin Rovinescu, au fost in valoare de 3.660.800 de dolari, celelalte compensatii financiare pentru rezultate deosebite cumuland un venit total al romanului de 7.817.369 de dolari!

Calin Rovinescu

Rovinescu a ajuns alaturi de familie in Canada, in 1961, apoi a terminat Universitatea de Drept din Ottawa, luandu-si doctoratul la Universitatea din Montreal.

In 1987 s-a angajat ca avocat chiar la Air Canada, companie pe care astazi o conduce cu cifre uriase la nivel de profit.

L.L