Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Ele sunt vedetele care s-au certat cu parintii! Oana Zavoranu, Nicoleta Luciu si Gabriela Cristea sunt cap de lista!

Ele sunt vedetele care s-au certat cu parintii! Oana Zavoranu, Nicoleta Luciu si Gabriela Cristea sunt cap de lista!

De: Cancan 28/03/2015 | 12:29
Ele sunt vedetele care s-au certat cu parintii! Oana Zavoranu, Nicoleta Luciu si Gabriela Cristea sunt cap de lista!

Biblia ii invata pe copii sa isi cinsteasca parintii, dar scandalurile de familie sunt din ce in ce mai numeroase, inclusiv in randul vedetelor. CANCAN.ro a facut topul certurilor dintre copiii-VIP si cei care le-au dat viata, iar lista e una lunga.

Ce-ar fi vaia fara scandaluri? Pentru unii mai plictisitoare, pentru altii mult mai vesela, ar spune vedetele noastre, care pot oricand concura cu starurile de la Hollywood in ceea ce priveste certurile cu parintii. In timp ce unele VIP-uri au mai trecut peste ranchiuna si resentimente, altele se pare ca nu vor ingropa securea razboiului nici macar la… groapa!


Gabi Cristea nu vrea sa auda de tatal ei

 

Gabi Cristea are un ten impecabil
Gabi Cristea are un ten impecabil

De departe, unul dintre cele mai mediatizate scandaluri a fost cel dintre Gabriela Cristea si parintii ei. Despre vedeta se stia ca nu e in relatii bune cu familia, insa totul a capatat o dimensiune hiperbolica in anul 2009, cand mama vedetei a incetat din viata, iar ea a lipsit de la inmormantare. Abia anul trecut, prezentatoarea TV a deslusit, partial, misterul, si a spus ca ar fi vrut sa mearga la funeralii, dar ca n-a avut puterea sa faca asta fara sprijinul fostului ei sot, care s-a aratat total indiferent. Gabi Cristea a vorbit foarte rar despre motivele pentru care s-a indepartat de familia, una dintre declaratiile ei fiind edificatoare:

Eugeniu Cristea ar vrea sa se impace cu Gabriela
Eugeniu Cristea ar vrea sa se impace cu Gabriela

„Am fost un copil nedorit si am simtit asta toata copilaria mea. Orice faceam nu era bine. Mi s-a povestit chiar ca mama a vrut sa ma lepede, dar nu s-a putut. La 18 ani, mama si tata m-au dat afara din casa. Mi-aduc aminte ca tocmai castigasem un concurs la TVR de coprezentator la ‘Cerbul de Aur’. Mi se parea ca toata lumea e a mea si eram foarte fericita. Am vrut sa impartasesc bucuria si cu parintii mei, care nu numai ca n-au inteles, dar în aceeasi seara mi-au pus bagajele la usa si m-au dat afara, spunandu-mi ca n-au nevoie de o curva la ei in casa. Nu înţelegeam cu ce gresisem, nu facusem nimic de care sa-mi fie ruşine. Apoi am inteles: voiau sa ma marite cu un baiat pe care-l alesesera ei si erau furiosi ca eu nu doream”, a declarat Gabi, in 2010.

 

Zavo si Marioara continua lupta pentru avere

 

Clarvazatoarea Liliana Paun a spus ca Oana ar putea fi implicata anul viitor intr-un accident de masina
Clarvazatoarea Liliana Paun a spus ca Oana ar putea fi implicata anul viitor intr-un accident de masina

Incapatanarea Marioarei de a o tine pe Zavo departe de averea familiei a generat un razboi intre cele doua care probabil ca se va termina abia la sfarsitul vietii. Dupa cinci ani in care au stat certate si si-au aruncat vorbe grele, ca cei mai mari dusmani, cele doua s-au impacat, dar minunea a tinut doar vreo trei ani, acum lupta fiind, din nou, in toi.

Marioara Zavoranu s-a stins din viata la varsta de 66 de ani
Marioara Zavoranu s-a stins din viata la varsta de 66 de ani

Desi are mari probleme de sanatate, Marioara nu vrea nici acum sa cada la invoiala cu fiica ei, asa ca vedeta cauta sa isi faca dreptate la Tribunal, fiind hotarata ca de data asta sa nu mai lase sa ii scape printre degete cee ace a mostenit de la cei doi tati ai ei, cel natural si cel adoptiv, care au adorat-o: “Nu am ce discuta cu ea. Mama hotaraste daca ne vedem la Tribunal sau la notar, ca sa rezvolvam problema”, declara Oana, semn ca nu este dispusa la negocieri.

 

Luciu si-a acuzat tatal ca a batut toata familia

luciu

Nicoleta Luciu si tatal ei nu si-au vorbit mai bine de cinci ani, din momentul in care vedeta a parsit casa si a impulsionat-o si pe mama ei sa faca acelasi lucru. Acum, relatiile lor s-au mai imbunatatit, iar Nicoleta isi si ajuta parintele cu bani, ocazional. Bruneta sustine ca a trait o adevarata drama in copilarie si-n adolescenta, fapte pe care tatal ei nu si le-a asumat niciodata:

Ion Luciu e speriat ca isi va petrece batranetea singur
Ion Luciu e speriat ca isi va petrece batranetea singur

„Cand stiam ca trebuie sa ajunga tata acasa, ascundeam tot ce credeam ca ar putea folosi ca sa o loveasca pe mama, cum ar fi cutitele sau toporul. Ne retrageam fiecare in camera lui, nici lectiile nu mai puteam sa le facem. Seara nu puteam sa aprindem lumina pentru ca ne spunea ca nu are bani sa platesca. Ma trezeam la 3 dimineata sa-mi fac lectiile pentru şcoala. Imi era foarte frica de el. Au fost momente in care eu nu aveam bani pentru mancare, dar el avea pentru bautura”, a povestit Nicoleta.

Monica Gabor

Moni n-a mai vorbit cu tatal ei cand s-a cuplat cu Iri

Relatia dintre Monica Gabor si Irinel Columbeanu nu a fost privita cu ochi buni de nimeni, la inceput, mai ales ca vedeta era inca eleva de liceu, la vremea respectiva. Asa se face ca Monica a refuat sa mai vorbeasca cu tatal sau, in momentul in care acesta s-a impotrivit povestii ei de dragoste.

Emil Gabor
Emil Gabor

Mai mult chiar, Emil Gabor nici macar nu a fost invitat la nunta, fapt care l-a durut destul de rau. Relatia dintre ei s-a imbunatatit multi ani mai tarziu, iar acum pot spune ca se inteleg bine. De fiecare data cand vine in Romania, Monica trece si pe la tatal ei, pe la Bacau, pe care ocazional il mai ajuta si cu bani.

 

 

Tonciu s-a certat cu parintii lui cauza lui Mitea

 

tonciu

A fost rasfatata familiei, insa Andreea Tonciu si-a suparat grav parintii in momentul in care a inceput sa puan pe primul plan relatia cu Nicolae Mitea. Mai cu seama ca povestea lor era una cu nabadai, certuri, scandaluri si despartiri repetate. Acest fapt n-a fost deloc pe placul parintilor Andreei, care au mustruluit-o cat de mult si cat de des a putut. La un moment dat, bruneta a omis sa mai treaca pe acasa, cateva luni, fapt care i-a infuriat parintii si mai rau.

 

Margherita si Ionita, scandal pe silicoane

 

margherita clejani

Numtultumita de cum a inzestrat-o “mama natura”, fata Clejanilor s-a prins in mirajul operatiilor estetice imediat ce a implinit majoratul. Evident, Ionita nu a fost de acord cu acest lucru si, cand a auzit de silicoane, a facut un scandal monstruos, inclusiv in public. Dupa cateva luni bune in care s-au certat ca la usa cortului, barnatul a cazut la invoiala, iar de atunci Margherita si-a mai facut si alte interventii chirurgicale estetice.
 

Dana Enache

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. Ireal cât costă un kilogram!
Primele cireșe din acest sezon au apărut în piețe. Ireal cât costă un kilogram!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile incredibile pe care manelistul i le-a făcut lui Denise Rifai
Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....