Elena Udrea a ieşit deghizată în parc. „Pantera roz” cu Hermes-ul de 8000 de €!

Publicat: 28/03/2016 | 01:33

Elena Udrea a fost obişnuită să ducă o viaţă roz, aceasta adoptă şi în stilul vestimentar această culoare, ba chiar face exces de…roz.  Elegantă ca întotdeauna, doamna Udrea a ieşit cu finuţa ei la plimbare prin oraş, ducând-o în parc, apoi merg într-un mall din Capitală.

După divorţul de Dorin Cocoş şi după ce a fost arestată, Elena Udrea parcă a înflorit, priveşte viaţa într-un alt mod. Fostul ministru a decis să îşi schimbe stilul de viaţă, fiind hotărâtă să dedice mai mult timp persoanelor dragi, dar şi ei însăşi.  

CANCAN.ro a fotografiat-o pe Elena Udrea plimbându-se în parcul Herăstrău împreună cu finuţa  ei de la Slobozia, dar şi cu Ruxandra Dragomir şi fetiţa acesteia. Pantofii stiletto, cardiganul, rujul erau de culoare roz, Elena Udrea fiind o apariţie de fiecare dată. Nu putem însă să nu remarcăm geanta, care costă aproximativ 8000 de euro.

Elena Udrea şi-a scos finuţa de la Slobozia în parcul Herăstrău.
Elena Udrea şi-a scos finuţa de la Slobozia în parcul Herăstrău.

Elena a ajuns în parcul Herăstrău cu finuţa ei, unde au avut parte de o plimbare, dar nu singure, ci împreună cu Ruxandra Dragomir şi fetiţa acesteia. Elena îşi uită telefonul în maşină, fina dânsei întorcându-se la maşină să îl ia, i-l dă doamnei Udrea şi o bucată de timp poartă discuţii telefonice.

La un moment dat, blonda merge puţin mai greu, doarece tocurile sunt destul de înalte şi întâmpină dificultăţi.

După această plimbare, cele patru se îndreaptă către mall, ajunse în parcare, finuţa o ghidează pe Elena ca să poată parca corect şi regulamentar.

După ce s-au plimbat prin parc, Elena Udrea, împreună cu Ruxandra Dragomir au mers la mall.
După ce s-au plimbat prin parc, Elena Udrea, împreună cu Ruxandra Dragomir au mers la mall.

 

Elena Udrea este de părere că pedepsele din Microsoft par mici

‘’Referitor la pedepsele din Microsoft, sunt de acord cu cei care spun că par mici. Dar dacă le analizezi cu legea în mână, constaţi că exact atât puteau lua cei care sunt inculpaţi, în raport de recunoaşterea faptei şi de enunţurile pe care le-au făcut la rândul lor.
Problema nu este că nu au primit mulţi ani de puşcărie, pentru că faptele lor nu sunt împotriva persoanelor, nu sunt fapte săvârşite cu violenţă, ba mai mult, în America traficul de influenţă se numeşte lobby, se impozitează şi nu este nici măcar incriminat de lege. Doar de aceea nu vedem pe nimeni din Microsoft acuzat în acest dosar, deşi de la ei au plecat banii care au circulat în aceasta afacere.:)))
Problema este să se recupereze toată suma considerată prejudiciu şi chiar şi în plus. Ori, tocmai aici este slăbiciunea justiţiei de vremuri noi. Sunt aleşi unii drept ţinte, de regulă politicieni, pentru înfundarea cărora parchetul îi face nu doar scăpaţi pe cei care fac denunţuri la adresa lor, dar le lasă şi banii!
Nu pedepsele date în Microsoft sunt greşite, ci faptul că inventatorii acestei afaceri care s-a derulat în România sub trei guvernări, din 2003 până în 2013, care au câştigat sute de milioane în aceşti ani, au scăpat fără să fie macar acuzaţi şi cu toţi banii la ei! Dinu Pescariu şi Claudiu Florica.
Cred că merită modificată legea penală în aşa fel încât turnătorii să fie măcar obligaţi să restituie toţi banii încasaţi, dacă alte pedepse oricum nu li se aplică
’’, a scris Elena Udrea pe site-ul său de socializare.

Citește și...