Emotii mari si incertitudine pentru Cristi Chivu. Vezi cat mai are de asteptat fotbalistul pana va afla daca operatia a reusit

Publicat: 10/03/2014 | 22:43
Emotii mari si incertitudine pentru Cristi Chivu. Vezi cat mai are de asteptat fotbalistul pana va afla daca operatia a reusit

Au trecut trei saptamani de la operatia lui Cristi Chivu la degetul mic de la piciorul stang, facuta in premiera mondiala. Aflat la Miami alaturi de sotia sa, Adelina, fotbalistul va afla, saptamana viitoare, daca interventia la picior a fost un succes.

O accidentare stupida suferita in august 2012  la degetul mic de la piciorul stang avea sa ii dea complet viata peste cap lui Cristi Chivu. De atunci, fostul capitan al nationalei a suferit patru interventii chirurgicale si fiecare a fost extrem de delicata.

Cristi Chivu

Pentru ca durerile la deget erau atat de mari incat acesta nici nu putea merge normal, Cristi a decis sa faca o operatie in premiera mondiala, la Miami. Interventia a durat patru ore, iar fotbalistul a fost externat dupa cateva zile.

Se relaxeaza pe plaja la Miami!

Acum, Cristi are piciorul in ghips si se afla la Miami, alaturi de sotie si de cele doua fiice:

Cristi Chivu

Este bine, se relaxeaza. Merge la plaja, citeste. Seara mai face cate o plimbare usoara cu ajutorul carjelor. Saptamana viitoare va afla daca operatia la picior a fost un succes, asa cum au spus medicii. Are si el emotii, de asta depinde viitorul sau fotbalistic.

Chivu se relaxeaza pe plaja din Miami
Chivu se relaxeaza pe plaja din Miami

 Dupa ce isi va rezolva problemele medicale, Cristi intentioneaza sa vina cateva zile in Romania, pentru a fi alaturi de familia nasului sau,greu incercata zilele astea”, a declarat un apropiat al lui Chivu, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Scene greu de vizionat cu Cristi Chivu dupa cea de 14-a operatie! Cum arata acum fostul capitan al Nationalei, in carje!

 

A suferit 15 interventii chirurgicale!

De-a lungul anilor, Chivu a suferi 14 operatii
De-a lungul anilor, Chivu a suferi 14 operatii

In ultimii ani, Cristi Chivu a suferit 14 interventii chirurgicale: doua la cap, doua la umar, una la nas, una la genunchi si patru la degetul mic de la piciorul stang si inca alte patru despre care Cristi Chivu nu a vorbit niciodata.

Claudia Balan

Citește și...