EMOTIONANT! Care a fost prima reactie a fiicei pilotului din elicopterul SMURD prabusit! “Ti-ai dat viata pentru…”

Publicat: 16/12/2014 | 13:07
EMOTIONANT! Care a fost prima reactie a fiicei pilotului din elicopterul SMURD prabusit! “Ti-ai dat viata pentru…”

Comandorul Petre Corneliu Catuneanu avea 47 de ani si 2.900 de ore de zbor la activ. Din pacate, experienta sa nu l-a ajutat si in momentele critice de deasupra lacului Siutghiol. In urma lui a ramas o fata de 20 de ani.

Tanara, studenta in Bucuresti, a fost marcata profund de disparitia fulgeratoare a tatalui ei. Miruna si-a adunat totusi puterile si a transmis un mesaj sfasietor pe o retea de socializare. Multi dintre prietenii fetei i-au transmis ca ii sunt alaturi.

Accident SMurd Petre Corneliu Catuneanu

“Ti-ai dat viata pentru ce iubeai mai mult: sa zbori si sa salvezi vieti. Tu esti eroul meu! Dumnezeu sa te ierte!”, a scris tanara de 20 de ani.

Mesajul tinerei a fost insotit de o fotografie cu ea si tatal ei, de cand era mica
Mesajul tinerei a fost insotit de o fotografie cu ea si tatal ei, de cand era mica

CITESTE SI:

SFASIETOR! Ultimul mesaj al medicului decedat in urma prabusirii elicopterului SMURD! Era pentru fiul de numai 9 ani

SOCANT! Cum a fost gasit copilotul elicopterului prabusit in lacul Siutghiol! Un scafandru arunca BOMBA: „Avea…”

Tragedia care a marcat o tara intreaga

Comandorul Petre Corneliu Catuneanu, capitanul comandor Ginel Claudiu Cracanel, medicul Laura Vizireanu si asistenta medicala Gabriela Camelia Harton si-au pierdut viata in urma prabusirii, luni, in lacul Siutghiol din judetul Constanta, a elicopterului SMURD, de tip EC 135, cu care se intorceau dintr-o misiune aeromedicala, dupa ce au transportat un pacient la Spitalul Judetean Constanta.

Accident SMURD

Pilotul elicopterului, comandorul Petre Corneliu Catuneanu, avea 47 de ani, era casatorit si avea un copil. El era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de 10 ani si absolvise Scoala Militara in urma cu 23 de ani. Avea la activ 2.900 de ore de zbor, dintre care aproximativ 2.000 pe elicopter de tip EC 135, potrivit MAI.

R.O.

Citește și...