Eroul cu făcăleț de la Londra, moldoveanul care s-a luptat cu teroriștii, s-a întors acasă, la Iași. Jobul-surpriză primit de Florin Morariu de la Primărie

Autor: Cristi Sandu
Publicat: 13/07/2018 | 17:00

Florin Morariu, românul originar din Iași care a fost glorificat de presa britanică după ce s-a filmat luptându-se cu teroriștii în timpul unui atentat, s-a întors acasă.  (Promotiile zilei la monitoare)  Și pentru că actele sale de vitejie din Londra Florin i-au adus titlul de cetățean de onoare al municipiului Iași, reprezentanții Primăriei de aici nu l-au uitat și i-au oferit un post „călduț”.

De ceva timp, Florin Morariu conduce o echipă de muncitori de la ștrandul municipal din Iași. Noul job pare a-i prii de minune ieșenului, care zi de zi se fotografiază, în timpul orelor de program, bându-și cafeaua de dimineață sau hidratându-se.

Născut și crescut în Dacia, nu chiar cel mai „cuminte” cartier din Iași, Florin Morariu a devenit celebru în seara de 3 iunie 2017, atunci când, în timpul unui atac terorist din Londra, a adăpostit în brutăria unde lucra 15 persoane, atacând unul dintre teroriști. (Reduceri mari la jocuri PC)

A fost nevoit să-și părăsească locuința după atac

Ulterior incidentului, Morariu spune că a fost nevoit să părăsească locuința pe care o avea închiriată în Londra. El a spus că a recurs la acest gest pentru că vecinii se temeau ca teroriștii să nu se răzbune pe român, așa că au pus presiune pe proprietar să îl dea afară.

După întoarcerea în Iași, Morariu a reluat și cursurile liceale, fiind ajutat în acest sens de către primar.

(VEZI ȘI: ROMÂNUL DEVENIT EROU ÎN LONDRA DUPĂ CE I-A ÎNFRUNTAT PE TERORIŞTI VREA SĂ CEARĂ DESPĂGUBIRI STATULUI BRITANIC)

Citește și...