Este infiorator ce a patit Mihai Leu! „Nu am mancat, nu am baut nimic 36 de ore”

Publicat: 16/05/2015 | 18:46
Este infiorator ce a patit Mihai Leu! „Nu am mancat, nu am baut nimic 36 de ore”

Este unul dintre cei mai cunoscuti sportivi romani, iar de curand el a reusit cea mai mare victorie din cariera sa: a invins cancerul. Dar acesta nu este singurul hop peste care a trecut Mihai Leu.

Mihai Leu, campion mondial la box, a trecut prin clipe greu de imaginat in ultima perioada. Marele sportiv a dus o lupta pe viata si pe moarte cu cancerul, batalie pe care pare insa ca a castigat-o.

Dupa ce s-a retras din box, Mihai Leu s-a apucat de automobilism
Dupa ce s-a retras din box, Mihai Leu s-a apucat de automobilism

Atitudinea sa de invingator l-a ajutat mereu, in diferite momente de rascurce din viata sa, precum si in lupta cu aceasta boala necrutatoare.

Mihai Leu

A stat 36 de ore nemancat

Mihai Leu a povestit intr-o emisiune ca a trecut prin momente de cumpana in 1987, cand satul pana peste cap de viata din Romania, a decis dupa un concurs in Grecia sa fuga in Germania.

mihai leu

„Am gasit un sofer de tir care a fost de acord sa ma treaca ascuns in tirul lui din Grecia pana la Paris. Am dormit intr-o lada de sub patul lui, in cabina. Am stat acolo 36 de ore. Nu neaparat pentru ca a fost transportul atat de lung, dar el trebuia sa duca TIR-ul in vama inainte sa i se faca controlul. Normal ca m-a ascuns ca sa fie sigur ca nu se intampla nimic.

————————————————————————————-

CITESTE SI

Mihai Leu se luptă cu CANCERUL la VIENA! Ce se intampla in aceste momente cu fostul sportiv!

Leoaica tanara, iubirea! Sotia lui Mihai Leu si-a socat prietenii dupa ce si-a operat buzele si ochii! Vezi cum arata acum!

Mihai Leu, OPERAT a doua oara de CANCER! Ce se intampla cu marele campion chiar in aceste momente!

————————————————————————————–

Probabil ca as fi putut sa ies pe vapor din acea lada, dar el nu mi-a spus tot asa de teama sa nu ma vada cineva si sa aiba probleme. M-a scos dupa 36 de ore cand am ajuns in Italia. Nu am mancat, nu am baut nimic. Dar asta cu setea si foamea, ca boxer, eram obisnuit”, a spus Mihai Leu la o emisiune de la romaniatv.net. (Alex Saulea)

 

Citește și...