Este OFICIAL! Adelina Pestritu a imbracat rochia de mireasa! Fanii au ramas masca! „Bravo, felicitari”

Publicat: 15/02/2015 | 20:15
Este OFICIAL! Adelina Pestritu a imbracat rochia de mireasa! Fanii au ramas masca! „Bravo, felicitari”

Adelina Pestritu si Speak si-au propus sa faca pasul cel mare spre altar, insa pana acum, cei doi nu au stabilit cand se va intampla acest lucru.

Recent, Adelina Pestriţu a trecut printr-o aşa zisă „repetiţie” pentru propria nuntă, îmbrăcând mai multe rochii de mireasă. Totul s-a întâmplat într-o şedinţă foto pentru “Ghidul miresei”.

Adelina pestritu

Adelina a facut imaginea publica e contul de socializare, iar reactia fanilor a fost pe masura. „Te potrivesti de minune cu Stefan”, „Superba si rochia de mireasa si tu”, „Este foarte frumoasa rochia”, „Bravo, felicitari”, au fost cateva dintre comentariile fanilor de pe Facebook.

Adelina a dat din casa

Adelina pestritu si Speak se iubesc de mai bine de un an, iar cei doi, par ca au relatia perfecta. Bruneta a dat cateva detalii din viata lor intima.Adelina a dezvaluit ce ii place si ce nu ii place la iubitul ei. „Barbatii au multe chestii pe care le fac pe repeat si ne enerveaza pe noi, gen cana de cafea nespalata, hainele aruncate prin casa. Speak se spala pe dinti de patru ori. Nu este un defect, nu e un lucru prost”, a povestit Adelina.

L.L

Citește și...