Este pentru prima data cand face ASTA! Adrian Tutu arunca BOMBA! „M-am saturat sa..”

Publicat: 09/07/2015 | 10:19
Este pentru prima data cand face ASTA! Adrian Tutu arunca BOMBA! „M-am saturat sa..”

Adrian Tutu si-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat un mesaj, in care isi exprima nemultumirea fata de ceea ce se intampla in industria muzicala.

Interpretul face tot posibilul sa reziste pe piata muzicala, motiv pentru care, de curand a lansat piesa „Lasa”, care spera el, va avea succesul mult asteptat.

adrian tutu

„Oameni buni stăteam si ma gândeam la niste chestii pe care le-am tot auzit în această perioada de cand sunt in industria muzicala! Stand printre diferiti artisti auzeam ca toata industria asta e o minciuna si ca toti se saluta intre ei doar ca sa isi faca treaba… Se mai zvonea si ca cei de la radio pun piese pe „prietenii” si nu pentru ca ei vad acele piese cu potential pentru publicul lor. Deci in concluzie din spusele lor, o piesa hit pentru ca e buna a ramas doar un mit. Sincer chiar am stat o buna perioada pe gânduri pana intr-o seara cand am ramas doar eu cu mine la studio si m-am hotarat sa analizez situatia in timp ce ascultam playlist -urile de la radio-uri. Dupa ce am ascultat majoritatea pieselor mi-am dat seama ca piesele de top sunt acolo pentru ca merita dar am mai inteles si ca cei de la radio in lipsa unor piese de calitate sunt nevoiti sa introducă în playlist-uri si piese mai de „duzină” facute doar de dragul succesului! Tind sa cred ca atunci cand un artist este suficient de bun si are un produs bun din toate punctele de vedere incat publicul sa il ceara automat cei de la radio se vor sesiza!!! Nu exista „prietenii”!!Pentru mine are o logica!! Eu unul m-am saturat sa aud tot felul de piese fara pic de „sare si piper” (si spun asta pentru ca si eu am avut perioada mea de glorie în care incercam sa fac asa zise „piese de radio” ) . Nu dragi artisti eu tin sa cred ca cei de la radio si-ar dori sa difuzeze arta dar daca noi artistii tot incercam sa lovim succesul cu piese non calitative ei nu au încotro si le promoveaza aiurea pana cand lumea o sa le digere! Publicul are nevoie de noi de mesajele noastre si de sentimentele pe care le transmitem prin piese!! Cred, vad si simt ca este satul de piese care suna lafel! Haideti sa oferim calitate si sa ridicam nivelul muzicii din Romania! Cu stima si respect, Adrian Tutu„, a scris interpretul pe contul de socializare.

A lansat o noua piesa

Dupa ce acum numai 2 luni a lansat piesa „Mai tare” artistul se pare ca vrea sa încerce tot mai multe stiluri si astazi a lansat piesa „Lasa” care spun el ca e ceva mai diferit fata de ce făcea inainte.

L.L

Citește și...