Este prima data cand Dan Bittman apare asa cu mama copiilor lui! Filmari mai rare nu exista pe tot netul!

Publicat: 23/01/2015 | 12:55

Sunt impreuna de mai bine de doua decenii, insa Bittman nu s-a aratat niciodata drept un familist convins. Ei bine, se pare ca solistul s-a schimbat radical in ultima perioada, iar paparazzii CANCAN.ro l-au fotografiat in ipostaze unice, pana acum.

 Dan Bittman si Liliana Stefan, mama celor trei baieti ai artistului, sunt impreuna de aproape 22 de ani. Desi traiesc de mult timp precum o familie cu acte in regula, niciunul dintre cei doi nu-si mai doreste sa oficializeze relatia la Starea Civila. Se pare ca secretul lor este tocmai discretia si faptul ca nu se afiseaza mai deloc impreuna, nici la petreceri sau evenimente, dar nici in societate. Daca solistul s-a expus publicului sau, Liliana a preferat sa fie cat mai discreta si a refuzat multe dintre invitatiile partenerului ei.

 

Liliana este o prezenta destul de discreta
Liliana este o prezenta destul de discreta

Au inceput sa aiba escapade publice

 

Bittman este mai tot timpul plecat in tara, la concerte, sau ocupat cu studioul de inregistrari si cu aparitiile TV, dar iata ca luna ianuarie, una moarta pentru artisti, a dedicat-o in exclusivitate familiei. Dovada ca, zilele trecute, CANCAN.ro i-a fotografiat pe cei doi in momentul in care se indreptau catre un cinematograf dintr-un centru comercial. Dan si Liliana au mers impreuna la film, asemenea unui cuplu care nu are nicio legatura cu lumea showbiz-ului, cu activitati chiar banale.

 

Dan Bittman si mama copilor sai au mers impreuna la cinematograf
Dan Bittman si mama copilor sai au mers impreuna la cinematograf

Au lasat copiii acasa

 

Profitand de faptul ca cei trei baieti sunt deja mari si ca isi pot purta singuri de grija, cei doi parteneri au mers singuri la film. Colegii nostri i-au fotografiat in momentul in care asteptau linistiti la coada de la ghiseu pentru a le veni randul sa ceara bilete le filmul preferat. Cei doi au ales o ora rezonabila pentru a urmari un film, nici prea devreme, dar nici ultima pelicula din zi, tocmai pentru a ajunge acasa in timp real si pentru avea timp sa se ocupe de baieti si sa-i pregateasca de scoala si de culcare.

 

Cei doi parteneri au iesit singuri, fara cei trei baieti pe care ii au impreuna
Cei doi parteneri au iesit singuri, fara cei trei baieti pe care ii au impreuna

CITESTE SI:

BOMBA in televiziunea din Romania: Dan Bittman, DAT AFARA de la „X Factor”! Ce GAFA impardonabila a facut

Dan Bittman are de ce sa fie mandru! Fiul lui ii calca pe urme. La 14 ani, Alex compune muzica electronica si are talent la desen

 

Alaturi de indragitul artist a stat Liliana Stefan
Alaturi de indragitul artist a stat Liliana Stefan

I-a dat deja un inel, dar nu se casatoresc

 

Dupa mai multe tentative de a o convinge pe Liliana sa devina oficial doamna Bittman, cantaretul s-a conformat situatiei. Acum, dupa 22 de ani de convietuire, nici nu se mai pune problema ca cei doi sa ajunga in fata altarului. Totusi, la aniversarea a doua decenii de relatie cu Liliana, solistul trupei Holograf i-a facut un cadou deosebit, incarcat cu valoare sentimentala, un inel: „Nu m-am pus in genunchi pentru ca nu este o cerere in casatorie, ci un inel pur si simplu si sa statuam faptul ca suntem de 20 si ceva de ani impreuna. Mai are rost sa ne casatorim? Dupa trei copii si 20 de ani de stat impreuna? Nu stiu. Ea hotaraste. Dar nici ea nu vrea, aici e problema”, ne-a declarat Dan Bittman, in urma cu patru luni.

 

Denisa Macovei

 

Citește și...