Este una dintre cele mai bune actrite din Romania, insa nu doreste acelasi lucru si pentru fiica ei

Publicat: 13/03/2014 | 01:24

Mirela Oprisor este printre cele mai talentate actrite din Romania. Cunoscuta interpreta a Aspirinei din serialul Las Fierbinti se descurca destul de bine pentru un actor roman, insa, nu doreste ca fiica ei sa aiba parte de aceleasi "sacrificii" in viata.

Iubeste enorm actoria si tot ce inseamna ea, este casatorita cu un actor cunoscut, insa cu toate acestea nu si-ar dori ca meseria ei sa fie urmata si de fiica sa. Mirela Oprisor, interpreta „Aspirinei” din serialul Las Fierbinti nu si-ar dori ca cea mica sa devina actrita, tocmai pentru ca aceasta meserie nu este remunerata pentru cat efort se depune.

Mirela are un trofeu GOPO in palmares
Mirela are un trofeu GOPO in palmares

Interpreteaza drama si comedie fara nicio problema

Mirela se numara printre putinele actrite care pot inteterpeta atat drama, cat si comedie, fara sa intampine dificultati. Atat in productiile televizate, cat si pe scena teatrului „Aspirina” se descurca exemplar. „Care imi place cel mai mult? Nu pot sa zic. Amandoua. De fapt nici nu mai fac diferenta de la un timp, le amestec asa. Nu stiu ce sa-ti zic unde ma descurc mai bine ca si acum la teatru am avut o experienta mai noua, o comedie si in ultimii ani am fost mai pe drama asa, repartizata ca sa zic si vad ca am facut fata. Adica cel putin m-am descurcat destul de bine. Ma joc de fiecare data si imi place foarte mult”, a spus actrita.

Interpreta
Interpreta „Aspirinei” are o fetita cu actorul si scenograful Mimi Branescu

Sotul ei a facut rolul special pentru ea

De cativa ani, roscata este casatorita cu actorul si scenograful Mimi Branescu. Pentru serialul „Las Fierbinti”, Mirela a fost nevoita sa asculte cu sfintenie indicatiile partenerului ei, in ciudata faptului ca uneori nu-i conveneau tinutele personajului pe care il interpreta. „Nu ma recunoaste nimeni. Nu pentru ca am peruca, sunt machiata cum sunt. Dupa voce asa mai intorc capul si parca ma recunoaste cineva, dar in rest nu. Am noroc. Nu m-am acomodat cu tinutele Aspirinei. Ce sa mai zic. Am inghitit in sec si am zis “hai sa o facem si pe asta”. Daca sotul meu a scris asta pentru mine ce era sa zic. Sa fac figuri? Ma simt foarte bine si cu echipa. E totul minunat acolo”, a mai spus Oprisor.

CITESTE SI:

Firicel din Las Fierbinti, acuzat ca e escroc sentimental! “Mi-a luat banii si nu mi-a mai raspuns pe Facebook”

Giani din Las Fierbinti, despre experienta rolului de femeie: „Stateam teapan pe scaun, acoperit cu chestii. Tunning se cheama”

Lumea nu o asalteaza pe strada

In ciuda faptului ca a jucat in multe filme si a castigat o multime de distinctii, Mirela nu este oprita pe strada pentru ca admiratorii sa-i ceara autografe sau sa se fotografieze cu ea. „Ai cu totul alt statut. Lumea se jeneaza asa sa intre in vorba. Te saluta, dar nu te agreseaza nimeni, absolut nimeni. Un zambet, un autograf maxim”, a mai spus Mirela. 

Actrita Mirela Oprisor este printre cele mai talentate din Romania
Actrita Mirela Oprisor este printre cele mai talentate din Romania

Se castiga putin din teatru

Actrita este constienta si declara cu sinceritate ca din actorie nu se poate castiga atat de mult, incat sa ai un trai lipsit de griji. Cel putin nu in Romania. Drept urmare ca, Mirela nu-si sprijina in niciun fel fiica sa urmeze acest drum, ci spera sa faca o meserie mult mai banoasa. „La teatru de stat eu castig salariu, care nu vreau sa spun cat este sa nu deprimam multa lume. In rest castigi cu teatru independent, Doamne ajuta, care se face, dar prinzi foarte putine proiecte si poti sa traiesti, dar nu, niciodata nu mi-as indruma copilul sa faca actorie. L-as indruma la orice altceva, la sport, la orice, dar la asta nu. Incerc sa o feresc cat se poate de aceasta lume, dar cred ca nu se va mai putea”, a mai spus actrita.

„Niciodata nu mi-as indruma copilul sa faca actorie” (Mirela Oprisor)

Denisa Macovei
 

Citește și...