Este ziua lui de onomastică, Mihai Morar a făcut tuturor un dar de nepreţuit! Fanii sunt încântaţi de cadoul primit de la prezentatorul TV

Publicat: 08/11/2017 | 15:31

Mihai Morar e unul dintre sărbătoriţii zilei de astăzi din showbizul românesc. El a luat prin surprindere pe toţi cei care au intrat pe internet şi au văzut ce cadou interesant le-a făcut. Mulţi dintre fanii prezentatorului i-au scris mesaje de felicitare.

Deşi e sărbătorit şi ar trebui să fie el cel răsfăţat cu daruri, Mihai Morar le-a făcut tuturor celor care îl urmăresc pe Instagram un cadou de nepreţuit. Moderatorul TV a scris un mesaj emoţionant şi speră că vor fi mulţi care vor înţelege profunzimea cuvintelor sale aşternute pe internet.

Sunt Mihai, fericit că am în Cer un înger sfânt
şi cete de oameni buni lângă mine, pe Pământ.
La mulţi ani.
Cu dragoste.
, a scris Mihai Morar pe pagina lui de Instagram.

Mihai Morar are o familie foarte frumoasă. El şi soţia lui au gemene: Mara şi Cezara, care au făcut anul acesta opt ani.

La mulţi ani, de ziua numelui!!! Sănătate, fericire şi numai bucurii alături de oamenii dragi ţie. Distracţie mare!„, „La mulţi ani plini de linişte şi pace”, „La mulţi ani sănătoşi şi binecuvântaţi! sunt trei dintre urările făcute de fani.

Pe Instagram, prezentatorul TV a dezvăluit ce cadou interesant a primit. Este vorba de o cutie de bomboane de ciocolată, care împreună formează mesajul: „Tot ceea ce ai nevoie este iubire şi o ceaşcă de cafea”.

Citește și...