Europarlamentarul Petru Luhan si-a scos iubita la cumparaturi. Vezi pe ce au pus ochii!

Publicat: 11/01/2014 | 00:13

Europarlamentarul Petru Luhan a mers zilele trecute la cumparaturi impreuna cu Andra, logodnica sa, nimeni alta decat fiica milionarului Radu Timis, patronul Cris-Tim, iar tanara l-a sfatuit pe politician ce haine sa cumpere.

Luhan si Andra au intrat intr-un magazin cu haine si au inceput sa studieze oferta, iar, la un moment dat, au mers la cabina, acolo unde politicianul a probat mai multe articole vestimentare. Aceasta operatiune a durat cateva minute, iar dupa, Luhan si logodnica sa au continuat sa se uite prin rafturi. 

Petru Luhan si Andra Timis la cumparaturi
Petru Luhan si Andra Timis la cumparaturi

Din cand in cand, fiica patronului Cris-Tim ii arata iubitului anumite haine. Acesta le studia cu atentie, semn ca pune mare pret pe parerea Andrei, dar si ca are incredere in gusturile vestimentare ale acesteia.

I-a cerut parerea

Andra i-a recomandat logodnicului anumite obiecte vestimentare
Andra i-a recomandat logodnicului anumite obiecte vestimentare

La un moment dat, Petru Luhan a pus ochii pe o curea si pe o camasa si a inceput sa le studieze cu atentie, dupa care a intrebat-o pe Andra ce parere are. Aceasta a dat afirmativ din cap, iar Luhan a zambit si s-a indreptat catre casa, semn ca gasise ceea ce cauta.

Luhan

La scurt timp, cei doi au parasit magazinul veseli si binedispusi.

Se pregatesc de nunta

 

Andra poarta pe deget inelul de logodna
Andra poarta pe deget inelul de logodna

Recent, Petru Luhan si-a luat inima in dinti, a facut pasul cel mare si i-a dat tinerei inelul de logodna. Cu siguranta a avut emotii, insa acestea s-au risipit in momentul in care fiica milionarului Radu Timis a spus „Da”.

Petru Luhan

Cei doi se iubesc la nebunie, formeaza un cuplu reusit, iar nunta se anunta a fi una grandioasa. Din informatiile noastre, va fi cel mai important eveniment eveniment de acest gen dupa nunta Elenei Basescu.

B.G.