Europarlamentarul si-a scos iubita la … un fast food! El a mancat iaurt, iar ea l-a sorbit din priviri!

Publicat: 10/12/2014 | 00:19

Dragostea pluteste in aer in casnicia europarlamentarului Petru Luhan si “printesa mezelurilor” Andra Timis. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi CANCAN.ro in timp ce petreceau timp de calitate impreuna intr-un mall din nordul Capitalei.

Vara aceasta cei doi si-au unit destinele dupa doar un an de ralatie, iar lucrurile par ca se indreapta in directia buna. Andra Timis, frumoasa sotie a politicianului Petru Luhan, este indragostita pana peste urechi de acesta, iar asta se vede cu ochiul liber.

Andra Timis a fost pur si simplu absorbita la masa
Andra Timis a fost pur si simplu absorbita la masa

Il soarbe din priviri

Paparazzi CANCAN.ro au fost pe faza si au imortalizat declaratiile de dragoste facute doar din priviri. Frumoasa bruneta il soarbe din priviri pe politician, in timp ce acesta mananca tacticos dintr-un iaurt grecesc.

Andra a avut grija de silueta sa si nu s-a atins de delicatese
Andra a avut grija de silueta sa si nu s-a atins de delicatese

Tanara, care este si mostenitoarea unei averi impresionante, tatal sau fiind fondatorul uneia dintre cele mai mari companii de mezeluri din tara, il soarbe din priviri, chiar daca nu erau singuri la masa.

Cei doi au fost insotiti de o prietena
Cei doi au fost insotiti de o prietena

Cuplul Luhan-Timis era insotit de o prietena in mica lor escapada la mall. Numai politicianul a servit delicatesa din fast food, cel mai probabil sotia sa are grija de silueta si nu a vrut sa se atinga de caloriile din iaurtul savuros.

Petru Luhan
Petru Luhan „s-a scos”. Socrul sau a achitat toata nunta

Tata socru a platit totul

Pentru ca Andra Timis, fiica omul de afaceri Radu Timis, un cunoscut proprietar al unui brand de mezeluri, sa aiba nunta mult visata, familia ei s-a ocupat de intreaga organizare. Se pare ca politicianul Petru Luhan a fost scutit de cea mai mare parte din cheltuieli, cel care a suportat totul fiind chiar tatal miresei.

Europarlamentarul si iubita sa au o relatie frumoasa
Europarlamentarul si iubita sa au o relatie frumoasa

CITESTE SI

Europarlamentarul Petru Luhan a devenit ginerele unui prosper om de afaceri din Romania. Uite cu ce femeie frumoasa s-a insurat!

Europarlamentarul Petru Luhan „s-a scos”. Pe langa o sotie frumoasa, a avut si toata nunta asigurata de socrul sau

Craiul din politica se insoara. Europarlamentarul Petru Luhan va deveni ginerele patronului de la Cris-Tim

Radu Timis si-a dorit ca fiica lui sa nu duca lipsa de nimic, asa ca, spun sursele noastre, nu s-a uitat nicio clipa la bani. Cei care au luat parte la petrecere au avut doar cuvinte de lauda si s-au aratat multumiti de toate momentele artistice. (A.S.)

 

Citește și...