Exatlon 10 februarie! Alex din echipa Războinicilor a dat-o de gol pe Claudia Pavel: “Prima minciună…“! Cazacu nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit

Publicat: 11/02/2018 | 10:42

Exatlon 10 februarie. Plecarea Claudiei Pavel de la Exatlon a creat foarte multe discuţii, atât în echipa Faimoşilor, cât şi cea a Războinicilor. Alina de la Războinici şi-a ambiţionat colegii să facă tot posibilul pentru a câştiga. "Sunt demoralizati dupa ce a plecat Claudia. Mai ales Cazacu nu cred ca mai ia un punct vreo luna de zile", a spus Alina.

Exatlon 10 februarie. Alex a fost cel care a fost întrebat şi şi-a exprimat părerea în faţa tuturor, care a fost motivul pentru care artista a fost eliminate din show. Mai mult, acesta condiseră că nu şi-a dat silinţa în cadrul probelor. Ea nu a acceptat competitia, asta a fost prima minciuna. Ea s-a dat la o parte din cauza accidentarii. Ea putea dovedi chiar la ultima proba„, a declarat Alex. 

Exatlon 10 februarie. Când a auzit ce spune Alex, Cătălin Cazacu a răbufnit şi i-a luat apărarea celei de care s-ar fi ataşat Urat sa-ti dai cu parerea atunci cand nu stii ceva. Fetele au tras bete, iar Claudia a tras batul subtire, de asta nu a participat, a spus Cazacu. 

Exatlon 10 februarie. Dacă s-ar încheia acum concursul, Vladimir Drăghia ar fi marele câştigător! El a acumulat cele mai multe puncte! Iar pe locul al doilea este Diana Belbiţă, tot o component a echipei ”Faimoşilor”. Exatlon România este unul dintre cele mai urmărite reality show-uri, cu dueluri care-ţi ţin respiraţia, între echiepe ”Faimoşii” şi ”Războinicii”. 

http://viewscnt.1616.ro/c.gif?id=17883807&pid=2861

Citește și...