EXATLON 24 OCTOMBRIE. Cine sunt cei trei concurenți din echipa Faimoșilor care au părăsit competiția

Publicat: 24/10/2018 | 20:56

Exatlon 24 octombrie a început cum nu se mai poate mai prost pentru echipa Faimoșilor. Trei concurenti au părăsit echipa! Doi din cauza accidentarilor, iar unul a abandonat pentru că nu reușea să se adapteze.

Cosmin Cernat a anunțat că Damian Ferucio, Roxana Vancea și Ana Georgescu au părăsit competiția Exatlon. Cei trei concurenți au plecat acasă din cauza accidentărilor suferite. (CITEȘTE ȘI: EXATLON 21 OCTOMBRIE! GIANI KIRIȚĂ NU S-A MAI PUTUT ABȚINE ȘI L-A BRUSCAT PE ALIN ANDRONIC)
„Damian Ferucio s-a accidentat și a trebuit să părăsească concursul. Îi mulțumim pentru participare”, a spus Cosmin Cernat, la începutul ediției.
„Imi este foarte greu sa vorbesc si o sa incerc sa zambesc pe tot parcursul explicatiei. Este un concurs foarte dur, cu multe accidentari. Am incercat sa joc asa, pentru echipa. In momentul in care am simtit ca se agraveaza, am cerut sa fiu dusa la RMN, din pacate, mi s a aratat ca nu mai pot concura. Sufletul ramane alaturi de echipa, insa trebuie sa ma gandesc la sanatatea mea. Imi este foarte greu sa-i las in urma. Insa sanatatea este foarte importanta”, a declarat Ana Georgescu.

Roxana Vancea a abandonat competiția

Roxana Vancea a abandonat competiția deoarece nu se mai regăsea după ce spiritele s-au încins la Exatlon și tensiunea a atins cote maxime în echipa Faimoșilor. Conflictul dintre Roxana Vancea și Giani Kiriță s-a amplificat și mai tare, după ce Faimoșii au pierdut încă un joc pentru casă. După o nouă discuție tensionată, în care Giani a acuzat-o pe Roxana că din cauza ei au pierdut jocul pentru vilă, Faimoasa a luat o decizie radicală și a decis să își facă bagajele. (VEZI ȘI: DIANA SENTEȘ LE-A DAT PESTE NAS FOȘTILOR EI COLEGI DE LA EXATLON: „CEL MAI UŞOR ERA SĂ ÎL CĂLCAM PE CAP PE CEL MAI SLAB SI SĂ UITĂM SĂ FIM OAMENI”)

”De când a venit el mi se pare că emisiunea merge într-o altă direcție, o direcție în care eu nu mă regăsesc deloc”, a spus Roxana Vancea.

Roxana Vancea și Giani Kiriță au avut un schimb dur de replici

Roxanei Vancea aproape i-au dat lacrimile, după cearta cu fostul fotbalist al echipei Dinamo București.

”Trebuie să strângeţi rândurile. Asta e, mai greşesc, nu pot să am şi facultate, să fiu şi sportiv de performanţă, să fiu şi şmecher, să fiu şi de stradă şi de şcoală, înţelgi, domnişoara Roxana? Lasă vrăjelile astea, că nu merg ”vagabonţismele” astea cu mine. Eu sunt altceva. păi ”vagabonţisme”, ţi-am spus că nu hotărăşti tu! Tu vezi-ţi de treaba ta şi adu puncte. De unde ştii tu ce simte el, mă?”, a spus Giani Kiriţă, care era negru de supărare. (CITEȘTE ȘI: CE SPUNE DIANA SENTEȘ DESPRE ÎNLOCUITOAREA EI DE LA EXATLON, MĂDĂLINA LINGURARU: “POŢI SĂ TE MÂNDREŞTI ÎN MOMENTUL ÎN CARE…“)

”Pentru că eu sunt cu el în echipă de o lună şi o să vorbesc că îi ştiu reacţiile”, a răspuns imediat Roxana Vancea.

”Crezi că dacă ai făcut cinci puncte, poţi să vorbeşti? Serios! Strict de puncte! Ai luat puncte, ai câştigat, n-ai luat puncte, râd lăutarii de tine! Eu, unul, asta sunt, aşa sunt clădit, să înving, să luopt şi când pierd, vreau să ies cu capul sus. Plecăm de la 5-0 tot timpul. Dacă nu aveţi orgoliu în voi, asta e. Şi pe urmă facem glume pe bancă >. Nu vine ăla cu acordeonul şi râde de voi, pe bune? O să sfârşiţi tot timpul la baraca aia şi o să mâncăm numai orez”,,hi,hi,> a replicat imediat Giani Kiriţă.(CITEȘTE ȘI: EXATLON 17 OCTOMBRIE. CE LE-A TRANSMIS MĂDĂLINA LINGURARU NOILOR SĂI COLEGI)

”Nu trebuie să vii la mine să urli în faţa mea. Nu am luat o decizie pentru el”, a spus, cu lacrimi în ochi, Roxana Vancea.