Exatlon 21 octombrie! Giani Kiriță nu s-a mai putut abține și l-a bruscat pe Alin Andronic

Publicat: 22/10/2018 | 08:05

Tensiunile au ajuns la cote maxime în ediția de duminică, 21 octombrie, la Exatlon. Giani Kiriță nu s-a mai putut abține și l-a bruscat pe Alin Andronic. Faimosul  s-a supărat foarte tare pe reacția pe care Războinicul a avut-o în momentul în care a pierdut punctul c ear fi putut fi decisiv.

La sfârșitul jocului, Alin și-a pierdut cumpătul și a fost la un pas să o lovească din greașeală pe Monica Roșu, moment în care a intervenit Giani și l-a bruscat pe Alin. Nu sunt mândru. Am sărit şi la Mirel, am sărit şi la Giani. Vreau doar să zic că îmi pare rău, a spus Alin Andronic după meci.

Roxana Vancea și Giani Kiriță, la cuțite

Roxana Vancea și Giani Kiriță au avut un schimb dur de replici, la finalul jocului special, câștigat de Războinici. Roxanei aproape i-au dat lacrimile, după cearta cu fostul fotbalist al lui Dinamo București.

”Trebuie să strângeţi rândurile. Asta e, mai greşesc, nu pot să am şi facultate, să fiu şi sportiv de performanţă, să fiu şi şmecher, să fiu şi de stradă şi de şcoală, înţelgi, domnişoara Roxana? Lasă vrăjelile astea, că nu merg ”vagabonţismele” astea cu mine. Eu sunt altceva. păi ”vagabonţisme”, ţi-am spus că nu hotărăşti tu! Tu vezi-ţi de treaba ta şi adu puncte. De unde ştii tu ce simte el, mă?”, a spus Giani Kiriţă, care era negru de supărare. (CITEȘTE ȘI: CE SPUNE DIANA SENTEȘ DESPRE ÎNLOCUITOAREA EI DE LA EXATLON, MĂDĂLINA LINGURARU: “POŢI SĂ TE MÂNDREŞTI ÎN MOMENTUL ÎN CARE…“)

”Pentru că eu sunt cu el în echipă de o lună şi o să vorbesc că îi ştiu reacţiile”, a răspuns imediat Roxana Vancea.

Exatlon 20 octombrie. ”Crezi că dacă ai făcut cinci puncte, poţi să vorbeşti? Serios! Strict de puncte! Ai luat puncte, ai câştigat, n-ai luat puncte, râd lăutarii de tine! Eu, unul, asta sunt, aşa sunt clădit, să înving, să luopt şi când pierd, vreau să ies cu capul sus. Plecăm de la 5-0 tot timpul. Dacă nu aveţi orgoliu în voi, asta e. Şi pe urmă facem glume pe bancă >. Nu vine ăla cu acordeonul şi râde de voi, pe bune? O să sfârşiţi tot timpul la baraca aia şi o să mâncăm numai orez”,,hi,hi,> a replicat imediat Giani Kiriţă. (CITEȘTE ȘI: EXATLON 17 OCTOMBRIE. CE LE-A TRANSMIS MĂDĂLINA LINGURARU NOILOR SĂI COLEGI)

”Nu trebuie să vii la mine să urlii în faţa mea. Nu am luat o decizie pentru el”, a spus, cu lacrimi în ochi, Roxana Vancea.

Exatlon 20 octombrie. Giani Kiriţă a avut un atac și asupra lui Ciprian Silaşi, adversarul lui: ”Să-l văd pe lăutarul ăla, cu moţul ăla în cap, că râde de mine! Mă duc şi-i bat şi cu orice”.

Citește și...