Diana Senteș le-a dat peste nas foștilor ei colegi de la Exatlon: „Cel mai uşor era să îl călcam pe cap pe cel mai slab si să uităm să fim oameni”

Publicat: 17/10/2018 | 15:40

 Diana Senteș a abandonat competiția Exatlon și susține că a avut motive întemeiate să facă acest lucru. Bruneta le-a dat peste nas foștilor ei colegi din echipa „Războinicii”. Fosta concurentă a spus că aceștia nu mai erau umani și că nu știau să se comporte normal. 

Diana Senteș le-a aruncat cuvinte grele foștilor ei colegi. Ea a spus că oamenii au uitat uneori de ce s-au dus în acel concurs. Fosta „războinică” și-a dat seama că nu este dorită în competiție și s-a hotărât să abandoneze. (Vezi aici Diana Senteș, Războinica de la Exatlon și fosta iubită a lui Dani Oțil, a înnebunit Instagramul!)

Ce am învăţat eu, până la vârsta asta, este că, în momentul în care eşti într-un loc unde nu primeşti aprecieri, nu primeşti un sfat şi îţi dai seama că nu eşti dorit acolo, trebuie să pleci. Nu ştiu ce înseamnă echipă. Eu cred că uneori uităm pentru ce plecăm într-un concurs. (…) Noi nu mai eram umani şi nu mai ştiam să împărţim o banană, să ne susţinem atunci cand pierdem  si cel mai uşor era să îl călcam pe cap pe cel mai slab si să uităm să fim oameni. Asta a fost cea mai tristă parte şi asta m-a facut să îmi dau seama că nu mai este acolo locul meu”, a spus Diana Senteș imediat după ce a aterizat în România. (Citește și Primele declarații ale Dianei Senteș, după ce a părăsit competiția Exatlon: “A fost cea mai tristă parte…“)

Diana Senteș, motivul scandalurilor în echipa „Războinicilor”

Diana Senteș i-a deranjat pe colegii ei de echipă încă de când a intrat în concursul Exatlon. Aceștia au spus exact ce gândesc despre ea, chiar de la primul episod în care a apărut bruneta. (Nu rata EXATLON România. Giani Kiriță, critici dure la adresa Dianei Senteș: ”Ai probleme psihice”!)

„Numai să o văd cu genele alea, că ii cad genele din ochi, fără şampon, fără prosop”, a spus Simi despre Diana.

Prima impresie pentru mine, cele 15-16 secunde mi-au creat o imagine despre ea şi nu e foarte bună. A venit cu o altă mentalitate. Eram perfecţi până să vina ea”, a spus  Iulian Pîtea.

De atunci, Diana Senteș a fost motivul scandalurilor din echipa Războinicilor. Colegii ei au văzut-o ca pe veriga slabă. Din acest motiv, Diana a decis să abandoneze concursul. Anunţul plecării ei a fost făcut fde Cosmin Cernat, care nu a dat însă prea multe detalii.

Cine este Diana Senteș

Frumoasa brunetă este antrenoare de fitness. Diana Senteș este cunoscută în lumea mondenă, pentru că a fost iubita lui Dani Oțil. Ea a fost una dintre puținele iubite alături de care prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a afișat, după despărțirea de Mihaela Rădulescu. Nu au avut o relație prea lungă, însă de atunci bruneta a devenit o figură cunoscută în showbiz. (Citește și Primele imagini cu noua concurentă de la Exatlon! Ea o va înlocui pe Diana Senteș, în echipa Războinicilor)

 

Citește și...