Primele declarații ale Dianei Senteș, după ce a părăsit competiția Exatlon: “A fost cea mai tristă parte…“

Publicat: 12/10/2018 | 11:00

Diana Senteș a părăsit competiția Exatlon, „Exatlon nu este pentru oricine!” au fost primele cuvinte la revenirea în România. Războinica a fost așteptată la aeroport de Călin Novăcescu și Cătălin Dumitrescu, care a venit pregătit cu un salam de biscuiți, la care atleta visa în Republica Dominicană.

Fără resentimente, dar cu un gust amar, Diana a declarat că a decis să abandoneze cursa pentru că nu simțea că este parte a echipei războinicilor. Noi nu mai stiam sa ne sustinem atunci cand pierdem si cel mai usor era sa-l dam la o parte pe cel care era mai slab. Pentru mine asta a fost cea mai trista parte si ceea ce m-a facut sa inteleg ca locul meu nu mai este in acel concurs si in acea echipa„, a explicat Diana decizia de a abandona show-ul.

Frumoasa atletă a recunoscut faptul că era conștientă că era o verigă slabă și că echipa ar fi avut mai multe șanse să câștige meciurile fără ea. Faptul ca nu eram incurajata la start ma facea sa plec pe traseu timorata, speriata ca voi pierde jocul, ca nu voi lua punctul si ne vom intoarce la baraca unde voi fi lasata singura intr-un colt„, povestește Diana Senteș.

„Ii voi sustine in continuare, sper sa castige cat mai multe jocuri si premii si sa invete mai mult sa vada partea pozitiva a lucrurilor, sa se distreze un pic mai mult„, completează fosta războinică.

Citește și...