EXCLUSIV! A schimbat patru numerele de telefon din cauza lui, dar… Cruduţa e hărţuită zi şi noapte de fostul iubit, celebrul Nilă: ”E un fomist, disperat…”

Publicat: 01/06/2017 | 00:00

Mihai Costea, celebrul fotbalist poreclit "Nilă", a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi timp de patru ani cu Daniela Crudu. (Vezi AICI: Adevărul din spatele celebrei scene nocturne “Daniela şi cei 7… flăcăi”!) Îi făcea mereu crize de gelozie, îi ceruse să renunţe la toate job-urile ei, la televiziune şi o punea să îşi schimbe săptămânal numărul de telefon, cu toate că a înşelat-o cu Alina Lică, o tânără cu care a avut relaţie până de curând. A fost extrem de dureros pentru brunetă, la momentul respectiv. Se pare însă că Nilă nu a reuşit să şi-o scoată din cap pe Daniela, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă acum toate detaliile fabuloase despre gesturile fostului Don Juan! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

După despărţire, Nilă ar fi încercat să o recucerească pe Daniela, însă ea nu i-a mai dat nicio şansă, aşa că a rămas cu Alina. Acum, fotbalistul pare să fi păţit acelaşi lucru pe care i l-a făcut el Cruduţei, şi anume Alina şi-ar fi găsit un afacerist cu care avea o relaţie în paralel. (CITEŞTE ŞI: Câţi bani i-a dat Cruduţa în dar fetiţei Biancăi Drăguşanu, la botez) Deşi nu i-a ieşit deloc jocul la două… porţi, fotbalistul s-a pus zdravăn pe atac, sufocând-o cu mesaje pe fosta lui iubită, care a fost nevoită să-şi schimbe de nu mai puţin de patru ori numărul de telefon, aşa cum a declarat o prietenă din anturajul Cruduţei, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România!

„De două săptămâni o caută Costea disperat. Mie mi-a scris pe Facebook şi mi-a cerut numărul ei. Vrea neapărat s-o vadă, e disperat! Încearcă în disperare să-i afle numărul de telefon, îi sună toate prietenele. Am întrebat-o dacă vrea să i-l dau şi a zis că e un fomist disperat, că de patru ori şi-a schimbat numărul de telefon din cauza lui şi tot l-a aflat”, a povestit prietena fostei asistente „păcătoase”!

Se pare că Daniela este tot mai hotărâtă să lase în urmă showbiz-ul autohton şi nebunia din televiziune, preferând să se ocupe mai mult de viaţa ei, deşi a şocat pe toată lumea cu decizia de a pleca din emisiunea prezentată de Dan Capatos: „Se distrează. O doare la papuci. Da, pleacă din ţară. Se duce la mama ei”, au dezvăluit surse din apropierea Danielei Crudu pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 România. (Citeşte pe CANCAN.ro şi: Prima postare a Danielei Crudu după plecarea de la show-ul lui Capatos)

Citește și...