EXCLUSIV! A tăcut vreme de un an, dar… Primele declaraţii după despărţirea de Petru Mircea: ”Sunt singură şi…”

Publicat: 14/03/2017 | 00:00

La cinci ani şi jumatate de la moartea tragică a Mădălinei Manole, Petru Mircea şi-a refăcut viaţa cu o tânără de 23 de ani, pe nume Geanina Manea, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult, cu toate că aceasta l-a părăsit pe bărbatul cu care avea o relaţie în acel moment pentru a-i fi alături lui Petru. (toată povestea AICI) Totuşi, fericirea celor doi nu a fost una de durată, fiindcă şi-au spus „Adio!” la fel de brusc şi de discret cum s-au şi îndrăgostit. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Cu toate că mulţi au încercat să scoată de la ea motivul pentru care au pus capăt relaţiei, Geanina nu a dorit să facă vreun comentariu, însă acum s-a decis să facă primele declaraţii după despărţirea de Petru Mircea, după ce a tăcut vreme de un an. Chiar dacă a trecut ceva vreme de când a redevenit o femeie singură, Geanina Manea nu şi-a găsit încă persoana potrivită alături de care să-şi refacă viaţa: „Da, acum sunt singură!”, a declarat fosta iubită a lui Petru Mircea în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. Cu toate că multe guri răutăcioase au declarat că s-ar fi cuplat cu acesta pentru a-şi lansa o carieră în muzică, domeniul în care activează, Geanina neagă că ar fi avut vreo secundă de gând să facă acest lucru: “Nu poate influenţa nimeni o carieră artistică în afară de Dumnezeu!”.

Foarte multe persoane au observat asemănarea izbitoare dintre Geanina şi Mădălina Manole, iar acest lucru este cât se poate de evident în această fotografie postată de Geanina Manea pe contul ei de Facebook.
Foarte multe persoane au observat asemănarea izbitoare dintre Geanina şi Mădălina Manole, iar acest lucru este cât se poate de evident în această fotografie postată de Geanina Manea pe contul ei de Facebook.

În perioada în care relaţia ei cu Petru Mircea părea să devină una tot mai serioasă, părinţii Mădălinei Manole au reacţionat dur atunci când au aflat că noua iubită a acestuia seamănă izbitor cu fiica lor care şi-a pus capăt vieţii într-un mod cumplit. (detalii AICI) Cu toate acestea, Geanina Manea nu doreşte să se implice în povestea aceasta, preferând să ţină distanţa faţă de tot acest scandal: “Nu am niciun mesaj pentru familia Mădălinei Manole. Nu îi cunosc personal şi nu este treaba mea”, a adăugat fosta iubită a lui Petru Mircea, în exclusivitate pentru CANCAN.ro. Originară din Călăraşi, Geanina Manea este interpretă de muzică populară şi profesoară la un liceu din Capitală. Ea a avut o relaţie de câţiva ani cu un tânăr din oraşul natal, însă l-a părăsit atunci când a început să aibă sentimente pentru soţul Mădălinei Manole. Geanina şi Petru Mircea s-au cunoscut la concerte, apoi au început să colaboreze la un nou album al cântăreţei, iar curând relaţia profesională s-a transformat într-una… amoroasă!

Citește și...