EXCLUSIV! Catalin Botezatu, “vanat” pentru o datorie de 500.000 de dolari! Afla cine sunt “baietii rai” care il urmaresc

Publicat: 24/05/2013 | 00:00

E celebru, e bogat, are femeile la picioare, dar asta nu-l scuteste de necazuri. Catalin Botezatu a intrat in colimatorul “baietilor rai” de pe piata executarilor silite. Designerul e cautat pentru o datorie URIASA!

Surse din domeniul bancar ne-au marturisit, in exclusivitate, ca Bote este urmarit de executori intrucat a imprumutat o mare suma de bani si nu ar mai fi restituit-o. Intre timp, s-au strans penalitati, comisioane, iar valoarea care i se pune acum in carca este de… 500.000 de dolari!

Cancan.ro a aflat ca, in urma cu mai multi ani, Botezatu a luat un credit de 300.000 de dolari de la Bankcoop, numai ca, in anul 2000, respectiva banca a intrat in faliment, iar Catalin ar fi „uitat” sa mai achite banii.

Executorii ii dau dureri de cap designerului
Executorii ii dau dureri de cap designerului

Sursele noastre sustin ca designerul a fost dat in judecata de catre lichidatorul Bankcoop – o firma cu renume in domeniu – care a solicitat ca el sa plateasca jumatate de milion de dolari: “La suma de 300.000 de dolari s-au adaugat penalitati, cheltuieli de judecata, in total a rezultat 500.000 de dolari! S-au facut si mai multe expertize care au stabilit aceasta suma si care au aratat clar ca designerul a fost de rea-credinta nevrand sa achite creditul”.

Instanta a decis asadar ca Bote se face bun de plata si a acceptat cererea de executare silita a tuturor bunurilor sau contractelor aflate pe numele lui. In baza acestei decizii, lichidatorul Bankcoop a cautat prin diferite orase – Bucuresti, Constanta si Brasov – daca designerul are proprietati, incercand sa le scoata la vanzare, dar… surpriza! N-a fost gasit niciun bun care sa-i apartina lui Catalin!

Domnul Botezatu a declarat de mai multe ori prin presa ca detine locuinte, cluburi de noapte si restaurante in Bucuresi, dar si la mare sau la munte. In urma raspunsurilor primite de la autoritatile locale, carora le-am cerut sprijinul, n-am identificat nicio asemenea proprietate. E posibil ca domnul Botezatu sa fi trecut toate bunurile pe numele unor persoane apropiate lui ca sa scape de executare”, a declarat, in exclusivitate pentru Cancan.ro, reprezentantul lichidatorului Bankcoop.

Creditorii vor sa-si recupereze banii din castigurile pe care Bote le are in urma vanzarilor de lenjerie intima
Creditorii vor sa-si recupereze banii din castigurile pe care Bote le are in urma vanzarilor de lenjerie intima

Acesta spune ca a incercat sa puna poprire inclusiv pe banii pe care Botezatu ii primeste de la Antena 1 pentru realizarea unor productii TV: “Dupa toate cautarile noastre am reusit sa obtinem o suma lunara infima, de aproape 800 de lei!

Acum, executorii trag sperante sa recupereze mai multi bani de la firma “Two 4 Fly”, care se ocupa de fabricarea de lenjerie intima marca Catalin Botezatu. “Am deschis un nou proces, la tribunalul din Targu Mures, iar termenul de judecata este 25 iunie. Judecatorii au fost de acord sa se faca o expertiza din care sa vedem cat castiga Catalin Botezatu din acea afacere. El e actionar acolo, dar sustine ca nu primeste nimic din dividende pentru ca tot profitul se reinvesteste. Vom vedea! Daca are venituri, le vom executa”, a mai afirmat sursa noastra.

Cum comenteaza Bote

Catalin Botezatu recunoaste datoria, insa se arata linistit in privinta actiunilor demarate in instanta impotriva lui
Catalin Botezatu recunoaste datoria, insa se arata linistit in privinta actiunilor demarate in instanta impotriva lui

De partea cealalta, Catalin Botezatu nu se arata foarte preocupat de acest proces. Aflat in strainatate, creatorul de moda recunoaste datoria, dar nu este ingrijorat: “E o datorie veche de 18 ani, de cand am avut probleme. Intre timp, lichidatorul bancii tot incearca sa dea altora creanta si sa ma execute silit. N-am ce sa declar mai mult!”, a spus Botezatu pentru Cancan.ro.

banner bianca

Adrian Nicolae