EXCLUSIV! Cum s-a consolat Gabi Torje dupa ce s-a despartit de Iulia Parlea! Costa 130.000 de euro!

Publicat: 27/05/2014 | 16:48
EXCLUSIV! Cum s-a consolat Gabi Torje dupa ce s-a despartit de Iulia Parlea! Costa 130.000 de euro!

Gabi Torje parea ca si-a gasit linistea in bratele Iuliei Parlea, stirista cu care a avut o relatie de doi ani. Chiar daca Iulia acceptase sa se mute in Spania pentru a fi langa iubitul ei, ruptura a avut loc la sfarsitul lunii aprilie.

Jucatorul lui Espanyol este acum singur si nu are atat de mult timp sa isi gasesca o noua prietena. Gabi Torje a gasit insa cea mai buna metoda pentru a trece mai usor peste despartirea de Iulia.

A mers la cea mai apropiata reprezentanta Porsche si si-a luat o masina de toata frumoasetea. Vorbim de un Porsche Panamera, o masina care costa 130.000 de euro si nu trece niciodata neobservata.

torje

„Torjinho” nu este singurul fotbalist care se poate mandri cu o astfel de bijuterie. George Tucudean are una identica, care si-a gasit loc langa Ferrari-ul 458, Audi-ul R8 si Range Rover-ul Sport.

torje


CITESTE SI
O cunoscuta prezentatoare si-a dat demisia dupa ce iubitul fotbalist i-a promis ca o ia de nevasta. Acum este parasita si somera!

Gabriel Torje si Iulia Parlea s-au despartit! Primul mesaj al fostei stiriste dupa ce au anuntat ca merg pe drumuri separate

E platit regeste
Gabi Torje este foarte bine platit la Espanyol, echipa care l-a imprumutat de la Udinese. Are un salariu de 30.000 de euro pe luna, insa poate ajunge si la 50.000 daca isi indeplineste obiectivele.

D.C.
 

Citește și...