EXCLUSIV! Nicoleta Luciu, primele declaraţii despre motivul retragerii din emisiunea „Asia Express” împreună cu sora ei: „Mi-am dat seama că…”

Publicat: 20/11/2017 | 14:53

Fanii au fost extrem de dezamăgiţi după ce au aflat că Nicoleta şi Iuliana Luciu s-au retras de la reality-show-ul extrem. Şi asta pentru că nu a fost date explicaţii clare, iar ei s-au îngrijorat, crezând că ceva rău li s-a întâmplat celor două surori sexy. Contactată de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, soţia lui Zsolt Csergo a făcut mărturisiri în exclusivitate  despre lucrurile care au împiedicat-o să părăsească ţara împreună cu Iuliana Luciu şi alte vedete care au ajuns deja în Asia.

În cadrul interviului, Nicoleta Luciu a mărturisit că a cântărit extrem de bine decizia sa şi a realizat că cei patru copii ai săi nu pot să stea atât de mult timp fără ea. Vedeta a mai spus că Zsolt Junior, care are acum nouă ani, iar tripleţii: Kim, Karoly şi Kevin, şase, au foarte multe activităţi extraşcolare şi ea trebuie să se ocupe de toate. În plus, nu a dorit să piardă atâtea clipe din viaţa celor mici.

Întrebată ce motiv a avut sora sa mai mică să nu accepte provocarea „Asia Express”, soţia lui Zsolt Csergo a spus Iuliana Luciu nu a dorit să plece peste hotare fără ea.

„Mi-am dat seama că nu pot să îmi las copiii atât de mult timp singuri. Ei au crescut acum, au foarte multe activităţi extraşcolare şi trebuie să le fiu alături. Sora mea nu a mai vrut să meargă, pentru că nu m-am dus eu”, a declarat Nicoleta Luciu în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Frumoasa vedetă şi Zsolt Csergo au făcut o nuntă fastuoasă pe 21 aprilie 2012, la şapte ani de la primul sărut. Fiul cel mare, Zsolt Junior, a venit pe lume în 2008. Tripleţii s-au născut pe 1 octombrie 2011. Prima care a venit pe lume a fost micuta Kim, care a cantarit 2,250 kg, i-a urmat fratele ei, Karoly, care a avut la nastere 2,200 kg si apoi Kevin, care a cantarit 2.100 kg.

Citeşte şi: Nicoleta şi Iuliana Luciu s-au retras din emisiunea „Asia Express”! Cine sunt vedetele cu care au fost înlocuite

„Asia Express” este un reality-show ce duce aventura la un alt nivel. Şapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri ca să ajungă la destinaţia finală. Astfel, ei vor îşi vor folosi cu multă atenţie abilitătile lor ca să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. „Asia Express” va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Citește și...