EXCLUSIV! Petrolul transfera un jucator care a fost pe lista Stelei! Ce jucator isi face bagajele pentru Getafe

Publicat: 30/05/2014 | 16:24
EXCLUSIV! Petrolul transfera un jucator care a fost pe lista Stelei! Ce jucator isi face bagajele pentru Getafe

Cosmin Contra si-a indeplinit obiectivul la Getafe, dupa ce a preluat echipa intr-un moment extrem de greu, cand se luptau sa scape de retrogradare. Ajutat de Marica, Contra a reusit sa termine sezonul pe locul 13 si a ramas in Primera.

Asa cum CANCAN.RO a anuntat saptamana trecuta, Getafe este din ce in ce mai aproape sa-l transfere pe haitianul Jean Sony Alcenat (28 ani), care joaca pe postul de fundas dreapta.
Considerat unul dintre cei mai importanti jucatori ai Petrolului, Alcenat a fost pe lista Stelei.

Plecarea sa de la Petrolul reprezinta o lovitura grea, mai ales dupa ce echipa s-a despartit in iarna de Hamza, Benga si Damien Boudjemaa.

CITESTE SI
BOMBA pe piata transferurilor: Cosmin Contra il „sufla” pe fotbalistul cel mai dorit de Steaua. Cine pleaca din Liga 1

Ciprian Marica si-a facut cel mai adevarat SELFIE dupa ce si-a salvat echipa de la retrogradare: „O seara de neuitat”

Petrolul nu duce lipsa de optiuni pe postul de fundas dreapta, acolo unde evolueaza Alcenat. O sursa CANCAN.RO ne-a precizat ca echipa din Ploiesti a gasit deja o varianta de a-l inlocui. Este vorba de Andrei Peteleu de la Sageata Navodari, un fundas dreapta veritabil.

Andrei Peteleu are 21 de ani si este un fundas dreapta foarte talentat
Andrei Peteleu are 21 de ani si este un fundas dreapta foarte talentat

A fost dorit de Steaua
La doar 21 de ani, Andrei Peteleu se poate mandri ca a jucat la toate nationalele de tineret. A prins 3 selectii la U17, iar apoi a jucat la U19 si U21. A inceput fotbalul la copii, la Delta Tulcea, apoi a continua la Gloria Bistrita. In 2013 s-a transferat la Targu Mures, dupa ce si-a reziliat contractul cu Gloria Bistrita. Anul trecut a mai avut oferte de la FC Vaslui, Steaua si o echipa din Vest, dar a ales sa continue in tara. Pe 1 iulie s-a transferat la Sageata Navodari, unde si-a castigat locul de titular si a avut evolutii bune.

D.C.

Citește și...