Loading the player...

Surse bănăţene informează CANCAN.RO, siteul nr. 1 din România, că premierul a fost luat la trei păzeşte de soţie, după ce aceasta a văzut ce făcea soţul la ora 02.15 dimineaţa, sâmbătă noaptea.

Doamna Grindeanu a citit articolul (AICI) şi l-a sunat imediat pe Premier, fiind extrem de iritată. Şi asta pentru că acesta i-a spus că nu vine în weekend acasă, la familie, că e tare ocupat. Faptul că a stat toată seara şi după miezul nopţii la un şpriţ-maraton cu Costel "Pensatu'", patron de service auto, cu Petrică Hogea - fost urmărit general şi condamnat la închisoare -, cu Ionel Arsene "deputatul porno" şi mai multe femei a iritat- o la culme pe soţia şefului Guvernului!

"Păi nu vii acasă la mine şi copii, că eşti ocupat cu treburi de Stat... păi astea sunt treburile de Stat? Rose, fructe de mare, infractori şi gagici la 2 noaptea?", ar fi fost retorica doamnei.

Soţia Premierului s-a remarcat recent în spaţiul public, pe fondul uriaşului scandal legat de adoptarea celebrei ordonanţe care a născut uriaşele mişcări de stradă. Aceasta a redactat o scrisoare deschisă, sărind în apărarea soţului, extrem de atacat de protestatari.

Premierul a fost sorbit din priviri de invitaţi, a mâncat numai fineţuri şi a băut cu măsură un rose rece. La 02.15 a plecat
Premierul a fost sorbit din priviri de invitaţi, a mâncat numai fineţuri şi a băut cu măsură un rose rece. La 02.15 a plecat


"(...) Poate greşesc făcând publice aceste rânduri, poate voi fi condamnată şi blamată de mulţi care le vor citi! Dar nu mai pot să tac! Soţul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat şi susţinut de mulţi oameni! A ajuns să fie acuzat de susţinere a corupţiei, să fie acuzat de minciună şi de intenţii ascunse! A ajuns prim-ministru al României pentru că i-au cerut colegii de partid şi nu pentru că a avut el intenţii sau ambiţii ascunse! A primit această funcţie cu dorinţa clară de a face bine! A plecat de lângă familie, de lângă prieteni, de lângă oamenii care îl susţineau, convins că poate ajuta România!

Are doi copii mici, are o familie respectată, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun că el vrea să îl distrugă! Ce om responsabil, ce tată şi-ar dori să îţi stigmatizeze propriii copii, să atragă asupra familiei sale ameninţări şi blesteme, să le distrugă viitorul? Nu are logică!! Va veni o vreme când nu va mai fi lângă copiii lui, când nu va putea să îi mai protejeze şi nimeni nu poate să creadă, nici măcar pentru o clipă, că nu îşi doreşte o ţară prosperă şi necoruptă pentru viitorul copiilor lui!", a scris Mihaela Grindeanu.

Costi Silinescu

Citeste despre:sorin grindeanu, sorin grindeanu sotie, guvernul grindeanu, premierul romaniei, petrica hogea, costel pensatu, ionel arsene, cj neamt, presedinte cj neamt


Share On Facebook