Exclusiv! Primele declaraţii ale soţului Andei Adam, după ce a văzut-o pe artistă în ipostaze intime cu Andrei Stoica: „Mă aşteptam…”

Publicat: 20/01/2018 | 11:23

Anda Adam face faţă cu brio probelor de la Exatlon, chiar dacă chiar dacă la un moment dat a clacat şi a început să plângă, Andrei Stoica a fost cel care a consolat-o. Imaginile cu ei în ipostaze tandre au stârnit controverse în rândul telespectatorilor care cred că între cei doi ar fi mai mult decât o prietenie. 

Anda Adam şi Andrei Stoica au dormit cu paturile lipite, ceea ce le-a dat de gândit fanilor emisiunii de la Kanal D.  Imaginile cu cei doi au fost văzute de o ţară întreagă, iar controversele au ajuns şi la urechile soţului Andei Adam. Andrei Sorin susţine că nu este deloc deranjat de felul în care a fost surprinsă soţia lui, alături de Andrei Stoica, despre care spune că este un prieten extrem de bun. 

„Noi suntem chiar mai mult decât prieteni de familie! Legat de speculaţii…Hai să fim serioşi! Pentru mine e foarte ok. Sincer să fiu, ştiam dinainte că se vor întâmpla şi dintr-astea”, a declarat Andrei Sorin, pentru Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România.

La emisiunea-concurs „Exatlon” participă 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi. Cu toţii vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. La final va exista un singur mare câştigător, care va întra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Citește și...