EXCLUSIV Primele imagini cu Olăroiu după ce medicii l-au ”externat”

Publicat: 26/06/2017 | 19:11

Cosmin Olăroiu a fost astăzi la un control medical la Spitalul Elias din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu antrenorul român după ce a fost "externat" de către medici.

După ce în presă au apărut informaţii că Olăroiu ar avea mari dureri de spate, antrenorul român a părut să fie mult mai bine după vizita la spital. Imaginile pe care le publicăm în exclusivitate sunt îmbucurătoare, Oli nedând de niciun fel impresia unui bărbat cu probleme mari de sănătate.

Cosmin Olăroiu s-a întâlnit, după ce a fost la doctor, cu bunul său prieten şi partener de afaceri Gino Iorgulescu, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Foşti colaboratori la FC Naţional, Olăroiu în calitate de antrenor şi Gino Iorgulescu în calitate de preşedinte al clubului, cei doi au acum mai multe afaceri împreună. (VEZI AICI: Imagini în premieră cu vila fabuloasă a lui Cosmin Olăroiu de la Snagov)

Plecat din 2007 în Emiratele Arabe Unite pentru a antrena, Olăroiu a devenit unul dintre cei mai de succes tehnicieni de acolo, cucerind de patru ori titlul de campion. Pe lângă cele patru titluri din Emirate, Cosmin Olăroiu a cucerit şi un titlu de campion al Arabiei Saudite, cu Al Hilal.

Oli şi-a trecut în palmares, pe lângă numeroasele campionate câştigate, şi titlul de „antrenor al anului” în Emirate, pe care l-a obţinut de trei ori: în 2014, 2016 şi 2017. (VEZI ŞI: Fabulos! Fostul antrenor al Stelei s-a întors ”blindat” de la arabi”. Şeicul” poartă la mână un ceas Richard Mille de… 179.000 $!)

Olăroiu a fost, în ultima perioadă, luat în calcul şi pentru a ocupa funcţia de selecţioner al României, însă pretenţiile sale financiare nu au putut fi satisfăcute de Federaţia Română de Fotbal. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a recunoscut că l-a ofertat pe Olăroiu şi că se gândeşte în continuare să îl aducă la naţională. „Lui Cosmin Olăroiu i s-a propus postul de selecţioner. Acum, dacă ştim că îşi doreşte, nu vom ezita să îi propunem din nou. Este un antrenor în care noi avem încredere, iar rezultatele îl recomandă”, a declarat, recent, Răzvan Burleanu pentru Sport.ro.

Ca antrenor, Olăroiu a obţinut performanţe formidabile şi în ţară, cucerind cu Steaua un titlu de campion al României în sezonul 2005-2006 şi jucând o semifinală de Cupa UEFA cu „roş-albaştrii” în acelaşi sezon. De asemenea, Oli a mai cucerit cu Steaua o Supercupă a României în 2006 şi o Cupă a României în 2011.