EXCLUSIVITATE! Au lasat deoparte rivalitatea! Inna si Alexandra Stan au filmat un videoclip impreuna, iar noi avem primele imagini

Publicat: 13/05/2015 | 16:25


Mitul rivalitatii a fost spulberat! Inna si Alexandra Stan s-au “cuplat” si au pus de-o colaborare mai ceva decat Beyonce si Shakira. Divele noastre au filmat un clip incendiar, extrem de sexy, iar noi avem imaginile, in premiera!

Cum sunt singurele artiste de la noi care au reusit sa se faca remarcate si pe piata muzicala internatioanala, toata lumea s-a grabit sa le puna stampila de rivale. Ce-i drept, am putea spune ca Inna si Alexandra Stan au alimentat zvonurile, o buna bucata de vreme, avand in vedere ca drumurile lor nu s-au intersectat niciodata, dar iata ca totul a luat o intorsatura neasteptata, recent.

Inna si Alexandra au filmat clipul in Bucuresti
Inna si Alexandra au filmat clipul in Bucuresti

Cele doua soliste au batut palma pentru o colaborare de zile mari, au inregistrat impreuna o melodie si au filmat un videoclip, toate de senzatie., iar noi avem detalii in premiera.

 

Au imbracat numai tinute sexy

 

Fetele au o coregrafie indrazneata
Fetele au o coregrafie indrazneata

Si, cum unde-s doi puterea creste, unde sunt doua artiste sexy si de succes, atunci in mod cert ca succesul este garantat. CANCAN.ro a intrat in posesia unor imagini de senzatie de la filmarea celui mai nou videoclip al Alexandrei Stan si al Innei, „We wanna”.

Inna asteapta cu nerabdre lansarea clipului
Inna asteapta cu nerabdre lansarea clipului

Cele doua soliste sunt mai sexy ca niciodata, sunt imbracate in rochii asemanatoare si danseaza sincron o coregrafie cu miscari senzuale, imagini care ne aduc aminte de celebra colaborare dintre Beyonce si Shakira. Odata cu deschiderea sezonului estival, clipul este binevenit si cu siguranta ca, dupa vizualizarea acestor imagini, toata suflarea masculine va suspina dupa ele.

Alexandra Stan a acceptat imediat propunerea de a colabora cu Inna
Alexandra Stan a acceptat imediat propunerea de a colabora cu Inna

 

Il lanseaza saptamana viitoare

Solistele s-au imbracat sexy
Solistele s-au imbracat sexy

Clipul este deja finisat si, potrivit informatiilor noastre, urmeaza sa fie lansat saptamana viitoare. Totul a fost gandit special pentru sezonul estival, urmand ca fetele sa nu-si neglijeze nici carierele solo, in aceasta perioada. Pana acum, Inna si Alexandra Stan s-au mai intalnit doar tangential, ultima data interpretand un imn, laolalta cu alti artisti.

 

Dana Enache

Citește și...